Πα. Απρ 19th, 2024

“Μάυρα μαντάτα” για τον Κυρανάκη από τις δημοσκοπήσεις στην Β’ Αθηνών

Σύμφωνα με τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων που έχουν διενεργηθεί στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών, όπου θα πολιτευτεί ο φιλόδοξος συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η στρατηγική που ακολουθεί ο ίδιος μόνο πολιτικά οφέλη δεν του προσφέρει καθώς φαίνεται να σημειώνει “χαμηλές πτήσεις” με ποσοστά που σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο για τον νεαρό της Πειραιώς.

Εκτός από το εκλογικό σώμα, οι τηλεοπτικές – κυρίως – παρουσίες του κ. Κυρανάκη, άρχισαν να ενοχλούν ακόμη και τους βουλευτές της Ν.Δ. Φυσικά καθοριστικό ρόλο σε αυτό παίζει και ο χαρακτήρας του (νεαρού) άνδρα, στον οποίο πλέον πέραν την αλαζονείας, κυριαρχούν η έπαρση και η αχαριστία.

Τεράστιο είναι το κόστος για την ΝΔ και προσωπικά για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, από τις εμφανίσεις του αναπληρωτή εκπροσώπου του κόμματος Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

Με δεδομένο ότι ο τελευταίος ανήκει στην κατηγορία των προσώπων που επέλεξε να βγάλει μπροστά από τις κάμερες η νέα ηγεσία της ΝΔ, είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς, το μέγεθος της επικοινωνιακής (και όχι μόνο) ζημιάς.

Ο νεαρός Κυρανάκης, προφανώς υπό το άγχος της εκλογής του, από μετριοπαθής, έχει μετεξελιχθεί (τουλάχιστον στο δημόσιο λόγο του) σε ένα πολιτικό που απλώς μιμείται τον αντιπρόεδρο της Ν.Δ. Άδωνη Γεωργιάδη.