Σα. Απρ 20th, 2024

«Γαλάζιο» καζαναριό στον Τύρναβο παρουσία Λευτέρη Αυγενάκη

Στον Τύρναβο βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μετά από πρόσκληση του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστου Καπετάνου, ως ανταπόδοση της πρόσφατης φιλοξενίας του ιδίου στην Κρήτη από τον κ. Αυγενάκη.

Τον κ. Αυγενάκη υποδέχθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκκουρας, ενώ το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν οι βουλευτές του κόμματος Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης, η επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου και άλλα τοπικά στελέχη της ΝΔ.

Σε ότι αφορά τις επικείμενες εθνικές εκλογές, ο γραμματέας της ΝΔ στον χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους  εκτίμησε πως «όλες οι κάλπες που θα στηθούν θα πρέπει να είναι “μπλε”, γιατί θα πρέπει πολύ γρήγορα να γυρίσουμε σελίδα, να μπορέσει η Ελλάδα να αναπνέει ελεύθερα, να βλέπουμε χαμογελαστούς ανθρώπους».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στους δύο βασικούς στόχους της Νέας Δημοκρατίας: «Ο πρώτος στόχος είναι να φέρουμε ένα ισχυρό εκλογικό αποτέλεσμα και θα το καταφέρουμε γιατί το πιστεύουμε. Γιατί ξέρουμε πως αυτό που κάνουμε δεν είναι μονάχα κομματική υποχρέωση, αλλά πατριωτική ευθύνη, απέναντι στα παιδιά μας, στον τόπο μας, στης οικογένειές μας.

Ο δεύτερος στόχος είναι πετύχουμε να κυριαρχήσει ο φιλελευθερισμός και στην Ελλάδα. Είμαστε το τελευταίο Ευρωπαϊκό κράτος που δυστυχώς δεν έχει π.χ. ιδιωτικά πανεπιστήμια. Εδώ ακόμη έχουμε αριστερές νοοτροπίες, δογματισμούς και μία σειρά άλλες νοοτροπίες».

Για μία ακόμη φορά τέλος, ο γραμματέας της Ν.Δ. επανέλαβε πως «ασχέτως από τις έδρες που θα έχουμε και την αυτοδυναμία, θα απευθύνουμε σε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις για συνεργασία, γιατί οι συνθήκες που επικρατούν στον τόπο, δεν είναι οι κανονικές και οι συνηθισμένες».