Σα. Ιούλ 27th, 2024

Τι απαντά ο Δήμος Αθηναίων για τα έργα στο Σύνταγμα μπροστά από το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ

Ο Δήμος Αθηναίων δίνει τη δική του απάντηση για τα έργα που πραγματοποιούνται μπροστά από το περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές και προκάλεσαν σωρεία αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Τα υλικά για τις εργασίες στην πλατεία Συντάγματος παραγγέλθηκαν πριν από ένα μήνα, και οι εργασίες ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα, θα ολοκληρωθούν αύριο το πρωί. Γίνονται το πρωί και δεν επηρεάζεται η λειτουργία του περιπτέρου ούτε θα επηρεαστεί οποιαδήποτε συγκέντρωση. Ήταν επείγουσες εργασίες και δεν μπορούσαν να αναβληθούν γιατί υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλεια των πολιτών.Πρόκειται για εργασίες άρσης επικινδυνότητας στα μάρμαρα», τονίζει ο δήμος Αθηναίων.

Από την Πειραιώς δεν υπάρχει καμία αντίδραση προς το παρόν, ωστόσο σε συζητήσεις που είχαν με στελέχη του κόμματος τα Παραπολιτικά, σχολίασαν δηκτικά, πως μάλλον πρόκειται περί φοβερής σύμπτωσης λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές και ενώ είναι προγραμματισμένες πολλές εκδηλώσεις, όπως για παράδειγμα η εκδήλωση σήμερα το απόγευμα στο περίπτερο του κόμματος.

πηγή: parapolitika.gr