Δε. Μάι 20th, 2024

Ο Δήμος Πειραιά τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Συμβολικές δράσεις για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας,  διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά και η Διεύθυνση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Εξωστρέφειας και Τουρισμού την Κυριακή 12 Μαΐου, εκφράζοντας τον σεβασμό στη  γυναίκα που χαρίζει τη  ζωή   και που προσφέρει  απλόχερα την αγάπη της.

Το πρωί της Κυριακής  στις 10:30, θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνου στο Άγαλμα της Μητέρας, επί της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου Β’.

Αμέσως μετά στο Ρόλοι του Πειραιά, απέναντι από την πλατεία Κανάρη από τις 11:00π.μ.-13:00μ.μ θα προσφερθούν τριαντάφυλλα στις μητέρες, ενώ μικροί και μεγάλοι θα συμμετάσχουν σε δράσεις με επίκεντρο τη μητέρα και τον πολυσήμαντο  ρόλο της.

Αναλυτικότερα, γονείς και παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες σε photobooth, ενώ οι μικροί μας φίλοι θα κατασκευάσουν την κάρτα της επιλογής τους για τη μητέρα τους στο παιδικό εργαστήρι με τη βοήθεια παιδαγωγών. Παράλληλα D.j. θα επιλέγει μουσική δημιουργώντας μία ξεχωριστή εορταστική ατμόσφαιρα για όλους.

Επιπλέον η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά θα ψυχαγωγήσει τους παρευρισκόμενους με ένα ρεπερτόριο ειδικά διαμορφωμένο για τις Μητέρες.

Στόχος του Δήμου Πειραιά είναι να τιμήσει και να αναδείξει το σημαντικό και πολυσχιδή ρόλο του πιο αγαπημένου προσώπου της ζωής του ανθρώπου, το οποίο είναι συνώνυμο της προσφοράς, της αυτοθυσίας και της αγάπης.