Κυ. Ιούλ 21st, 2024

Εξοπλισμό σχολείου παρέλαβε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Παρουσία του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριου Ψυχάλη πραγματοποιήθηκε  η παραλαβή του εξοπλισμού για το 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης στο Ηλιακό Χωριό.

Συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής, Παναγιώτη Μπόλλα, Παιδείας, Κατερίνα Φασουλά και Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Γιαννόπουλο, καθώς και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Ηλιακού Χωριού, Γιώργο Στιβαχτή, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης παραβρέθηκε στο χώρο του σχολείου, όπου έγινε η παράδοση του εξοπλισμού από τις Κτηριακές Υποδομές.

Συγκεκριμένα, παρελήφθησαν θρανία, καρέκλες και πίνακες πορσελάνης-μαρκαδόρου για όλες τις αίθουσες του σχολείου. Σημειώνεται ότι η διαδικασία πραγματοποιείται σταδιακά και εντός των επόμενων εβδομάδων θα γίνει παραλαβή επιπλέον εξοπλισμού για το σχολείο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε σχετικά:

«Σε συνεργασία με τις Κτηριακές Υποδομές,  εξοπλίζουμε το νέο σχολείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Ηλιακό Χωριό. Δίνουμε καθημερινό αγώνα ώστε το σύνολο των σχολικών συγκροτημάτων, να λειτουργήσουν με τη νέα σχολική χρονιά για να εξυπηρετήσουν όλα τα παιδιά που μένουν στο Δήμο. Παράλληλα, σε άψογη συνεργασία με την Πρωτοβάθμια σχολική Επιτροπή και τον πρόεδρο της Γιώργο Τσόλα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, συνεχίζονται οι διαδικασίες για τη δημιουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Λυκόβρυσης. Προχωράμε σταδιακά, με μέθοδο και σχέδιο, απλώνοντας τα «φτερά» της κοινωνικής πολιτικής στο Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα. Επιθυμία μας είναι να προσφέρουμε στους δημότες μας, τους μαθητές του Δήμου και τις οικογένειές τους, πολιτικές και προγράμματα που θα καλύπτουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό κάθε ανάγκη τους. Συνεχίζουμε την προσπάθεια προς κάθε κατεύθυνση. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση σε όλους».