Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Υποψήφιος για τον δήμο Αμφιλοχίας ο Γιώργος Κατσούλας

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Αμφιλοχίας ανακοινωσε ο πολιτικός μηχανικός, Γιώργος Κατσούλας.

Στην ανακοίνωσή του μεταξύ άλλων αναφέρει «Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν κόμμα. Έχουν όμως ριζώσει για τα καλά στον τόπο μας και χρειάζεται πανστρατιά για να τα νικήσουμε. Γιατί αυτά είναι οι πραγματικοί μας αντίπαλοι στις εκλογές και με αυτά θα αναμετρηθούμε», ωστόσο σημειώνουμε ότι την υποψηφιότητα του κ. Κατσούλα στηρίζουν πολλά «γαλάζια» στελέχη της περιοχής.

Δείτε ολόκληρη ρην ανακοίνωση:

«Είναι κοινή διαπίστωση και πεποίθηση όλων μας ότι η περιοχή μας υστερεί σημαντικά της υπόλοιπης χώρας σε ανάπτυξη και υποδομές. Τις τελευταίες δεκαετίες που άλλες περιοχές έκαναν άλματα προόδου, ο Δήμος μας παρέμεινε αδιάφορος θεατής, εγκλωβισμένος σε λογικές μικροπολιτικής ψηφοθηρίας, να παρακολουθεί τις ευκαιρίες χρηματοδότησης σοβαρών έργων υποδομής να περνούν ανεκμετάλλευτες. Οι αυτονόητες υποχρεώσεις του Δήμου έναντι των δημοτών έχουν αναχθεί σε υπέρτατες προσωπικές εξυπηρετήσεις με σκοπό τον εγκλωβισμό των πολιτών σε πελατειακή σχέση με το Δήμο με αποτέλεσμα την υφαρπαγή των ψήφων.

Ζούμε σε έναν ευλογημένο και πανέμορφο τόπο. Μπορεί να μας προσφέρει τα απαραίτητα για να παραμείνουμε εδώ και κυρίως να κρατήσουμε κοντά τα παιδιά μας. Αρκεί να τον στηρίξουμε. Κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με σοβαρά έργα υποδομής, αλλά και εξωστρέφεια. Η έμπρακτη στήριξη της παραγωγής, της μεταποίησης, του εμπορίου, του τουρισμού και της παροχής υπηρεσιών πρέπει να γίνει αυτοσκοπός των επόμενων δημοτικών αρχών, προκειμένου να κερδίσουμε το στοίχημα της ανάπτυξης. Είναι μονόδρομος.

Παράλληλα ο Δήμος μας πρέπει να εκσυγχρονιστεί και να εξελιχθεί σε επίπεδο υπηρεσιών. Μόνο σύγχρονες υπηρεσίες που υιοθετούν τις νέες τεχνολογίες μπορούν να φανούν χρήσιμοι αρωγοί των δημοτών.
Φίλες και Φίλοι

Ασχολήθηκα επί σειρά ετών με την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο λαός της Αιτωλοακαρνανίας με τίμησε και με εξέλεξε Νομαρχιακό Σύμβουλο. Είχα επίσης την τιμή να υπηρετήσω το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αιτωλοακαρνανίας ως Πρόεδρός του.
Διακατέχομαι από τις ίδιες ανησυχίες και προβληματισμούς με τους συνδημότες μου. Μετέχω στον διάλογο που διεξάγεται στους κόλπους της τοπικής μας κοινωνίας και αφορά στα προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο μας και κυρίως το πως αυτά θα λυθούν με την επιβεβλημένη αλλαγή της Δημοτικής Αρχής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.
Με την στήριξη και τη συμμετοχή πλήθους ενεργών δημοτών δημιουργούμε αυτοδιοικητικό κίνημα, του οποίου έχω την τιμή αλλά και τη μεγάλη ευθύνη να είμαι επικεφαλής.
Σήμερα θέλω να σας γνωστοποιήσω ότι στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019 θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Αμφιλοχίας.
Με προσήλωση στην δημοκρατική λειτουργία των θεσμών αλλά και πίστη στις απαραίτητες για το καλό του τόπου μας συγκλίσεις, σας καλώ όλους να μας πλαισιώσετε.
Το διακύβευμα των προσεχών εκλογών είναι η ανάπτυξη και η ευημερία του Δήμου μας.
Αυτές οι εκλογές θα καθορίσουν το αν θα παραμείνουμε στην αδράνεια ή αν θα πάμε μπροστά.
Η ιδεολογική τοποθέτησή μου είναι γνωστή. Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από απολιτικές τακτικές. Τιμώ και σέβομαι όσους έντιμα αγωνίζονται για το καλό του τόπου μας, από όποια ιδεολογική σκοπιά κι αν βλέπουν τα πράγματα. Τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε δεν έχουν χρώμα, δεν έχουν κόμμα. Έχουν όμως ριζώσει για τα καλά στον τόπο μας και χρειάζεται πανστρατιά για να τα νικήσουμε. Γιατί αυτά είναι οι πραγματικοί μας αντίπαλοι στις εκλογές και με αυτά θα αναμετρηθούμε.
Θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε.»