Πα. Απρ 19th, 2024

Στα «μαχαίρια» Δρίτσας και Γαβρίλης για τον δήμο Πειραιά

Ξεκίνησαν οι κόντρες και οι μαχαιριές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ στο μεγάλο λιμάνι κι αυτό γιατί ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς Γιώργος Γαβρίλης, θεωρεί πως ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θεόδωρος Δρίτσας, προσπαθεί να του φορτώσει την καυτή πατάτα του να είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, η οποία θα διεκδικήσει για λογαριασμό της Κουμουνδούρου το Δήμο Πειραιά.

Η ερμηνεία που δίνουν στελέχη που γνωρίζουν καλά το τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ είναι πως ο παλαιοκομματικός Θοδωρής Δρίτσας προσπαθεί να ελέγξει το εσωκομματικό παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ για λογαριασμό της εσωκομματικής φράξιας «53» στην οποία είναι σημαίνον στέλεχος, και για αυτό προσπαθεί να χρεώσει μία σίγουρη ήττα στον επιτυχημένο μέχρι στιγμής Γιώργο Γάβριλη, τοποθετώντας υποψήφιο δήμαρχο στον Πειραιά. Προσπαθεί δηλαδή να τοποθετήσει τον κ. Γαβρίλη υποψήφιο σε μία περιοχή που το κόμμα του δεν έχει κανένα έρεισμα και καμία προοπτική νίκης, μετά και τον πόλεμο τον οποίο έχει δεχτεί από την σημερινή κυβέρνηση ο Ολυμπιακός που είναι σημείο αναφοράς για όλους τους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Γαβρίλης το γνωρίζει αυτό και για αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμα για το τι προτίθεται να κάνει, θεωρεί πως η συγκεκριμένη υποψηφιότητα είναι μία «τρικλοποδιά» και για αυτό προσπαθεί να βρει τον σωστό τρόπο για να την αποφύγει ,ώστε να μην εκτεθεί ούτε ο ίδιος, αλλά και για να μην εκθέσει τους «συντρόφους» του και όσους τον πρότειναν στο παρελθόν για περιφερειάρχη…