Σε τηλε-συνάντηση που διοργανώθηκε την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου από το Κέντρο Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης του ΕΚΠΑ, σχετικά με τη συνέχιση της πρωτοβουλίας International Tree Planting που αφορά στη διάθεση δέντρων από την χορηγία της Hellenic Plants και την απόφαση του Πράσινου Ταμείου του ΥΠΕΝ, συμμετείχε εκ μέρους του Δήμου Φλώρινας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος συντήρησης και φροντίδας Πρασίνου κ. Μιχάλης Χάτζιος.
Ο κ. Χάτζιος εκδήλωσε το ενδιαφέρον του Δήμου Φλώρινας για συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα, που αφορά στην αναβάθμιση του αστικού πρασίνου μέσω στοχευμένων δεντροφυτεύσεων και εμπλουτισμού της υφιστάμενης χλωρίδας με είδη προσαρμοσμένα στις κλιματικές συνθήκες της περιοχής.
Τέλος, ο κ. Αντιδήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση του Δήμου Φλώρινας να συμμετέχει και στις υπόλοιπες δραστηριότητες της πρωτοβουλίας.
Ακολουθούν γκρέιντερ και υδροφόρες.
Αυτοψία στο σημείο από τον Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχό.
θα συμμετάσχουν βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι και συγγραφείς δίνοντας στο σερραϊκό κοινό την ευκαιρία να γνωρίσει…
Η Δημοτική Αρχή αποφάσισε για τη νέα χρονιά τη διατήρηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού…
Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Χαλκιδέων.