Πα. Μαρ 29th, 2024

Απανωτά χτυπήματα για τον Πέτρο Τατούλη – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Άγγελος Χρονάς

Μετά την ανεξαρτητοποίηση της π. αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Ελένης Παναγιωτοπούλου, σειρά είχε ο μέχρι πρότινος εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας στην Μεσσηνία Αγγελος Χρονάς.

Ο περιφερειακός σύμβουλος με επιστολή, την οποία απέστειλε στον πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, Ηλία Στρατηγάκου με την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την  παράταξη «Νέα Πελοπόννησος».

Αναλυτικά η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή θέλω να δηλώσω –καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη «Νέα Πελοπόννησος» του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

Λόγοι πολιτικοί μου επιβάλλουν να προβώ στην ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη με την οποία εξελέγη Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας στις περιφερειακές εκλογές του 2014.

Δηλώνω πως μέχρι τη λήξη της θητείας μου θα παραμείνω ως ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας, στη θέση που με έστειλαν οι συμπατριώτες μου Μεσσήνιοι και θα στηρίζω κάθε απόφαση που θα είναι προς όφελος των πολιτών της Πελοποννήσου.

Κλείνοντας την παρούσα δήλωσή μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη για τον ορισμό μου ως Εντεταλμένου Συμβούλου για θέματα Δημόσιας Υγείας στην ΠΕ Μεσσηνίας».

 

Με εκτίμηση

Άγγελος Χρονάς

Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Μεσσηνίας