Μέσα από ένα ανεπανάληπτο σμίξιμο του λαϊκού ρεπερτορίου και της νεοελληνικής παράδοσης ανοίγει η αυλαία του Cabana live stage την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στην οδό Καυτατζόγλου 46, στο κέντρο της Αθήνας.
Μια μεγάλη μουσική γιορτή με τη διασκέδαση να απογειώνεται.
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ο Βασίλης Τερλέγκας, η Τζένη Κατσίγιαννη, ο Θεόδωρος Βερλής, «υποδέχονται» στην παρέα τους τον μοναδικό λυράρη Μανώλη Κονταρό και οι νύχτες γίνονται γιορτή, παίρνοντας την όψη της αυθεντικής οικογενειακής διασκέδασης.
Guest με τις αγαπημένες επιτυχίες του ο μοναδικός Μανώλης Κονταρός
Ο Μανώλης Κονταρός είναι αναμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους εκπροσώπους της κρητικής μουσικής και έχει τραγουδήσει πολλά κομμάτια για την παράδοση του τόπου του. Ο σπουδαίος μουσικός καταφέρνει κάθε φορά να ταξιδεύει το κοινό στα κρητικά παραδοσιακά τραγούδια, στη μαγεία του ριζίτικου και στα μεθυστικά μονοπάτια του δημοτικού μας τραγουδιού.
Δημιουργούνται σήμερα οι υποδομές που θα προστατεύσουν τον τόπο αύριο.
Έτοιμα να υποδεχτούν μαθητές και εκπαιδευτικούς για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα σχολεία στο…
Ο Δήμος Καλαμάτας συμμετέχει στο Youth Climate Action Fund του Bloomberg Philanthropies.
Εκτός «κάδρου» αφήνει τους προϊσταμένους δήμων και Περιφερειών, αναφορικά με τις κυρώσεις για μη εμπρόθεσμη…
Θα διατεθούν για κατεδαφίσεις και μεταφορές ογκωδών από τον Daniel.
Διακοπή εργασιών και δικαστική οδός για κάθε ανάδοχο, εργολάβο, εταιρεία ή ιδιώτη που παρεμβαίνει χωρίς…