Ο κ. Τσιάρας ανακοίνωσε την ομόφωνη απόφαση στήριξης της Γεωργίας Μπατσαρά για τον δήμο της Βέροιας, την οποία έλαβε η κεντρική επιτροπή Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ. Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε σχετικά με την υποψηφιότητα της Γεωργίας Μπατσαρά για τον δήμο Βέροιας ότι «Η Γεωργία διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που θέλει η Ν.Δ. για τους υποψηφίους της: με έργο στη Βουλή, μετριοπαθές άτομο και σοβαρό, είναι μεγάλη τιμή για τον χώρο μας η υποψηφιότητά της».

Στη συνέχεια ερωτηθείς αν θα γίνουν διαγραφές «γαλάζιων» στελεχών που θα συμμετέχουν σε άλλους συνδυσμούς απάντησε «Να σκεφτούν πάρα πολύ καλά όσοι θέλουν να μπουν σε άλλα ψηφοδέλτια. Όποιος δεν στηρίζει Μπατσαρά, δεν ξέρω αν θέλει να είναι Νέα Δημοκρατία. Αυτό λέει η δική μου λογικη».

Στο πάνελ μαζί με τον κ. Τσιάρα ήταν η πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Συρμούλα Τζίμα-Τόπη, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, ο βουλευτής Απόστολος Βεσυρόπουλος και η υποψήφια δήμαρχος Γεωργία Μπατσαρά.

Ακολούθησε συνάντηση με στελέχη του κόμματος με θέμα: «Οι προκλήσεις του νέου μοντέλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη σημερινή εποχή»