Πε. Μαρ 28th, 2024

Κινήσεις συσπείρωσης γύρω από την υποψηφιότητα Γραβάνη στον δήμο Κομοτηνής

Την απόφασή της να μην συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια και να ταχθεί στο «πλευρό» του υποψηφίου δημάρχου για τον δήμο Κομοτηνής, Αντώνη Γραβάνη, ανακοίνωσε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο, Φελίνα Καζάκου, η οποία δηλώνει παρούσα στο πολιτικό σκηνικό.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Χρόνος 87,5 fm η π. υποψήφια δήμαρχος δήλωσε: « Στέκομαι δίπλα και θα υποστηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, τόσο εγώ όσο και η δημοτική μας παράταξη, τη νέα προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Γραβάνης. Είναι μια από κοινού απόφαση με όλη τη δημοτική παράταξη να υποστηρίξουμε αυτή την προσπάθεια», ενώ αναφορικά με την υποψηφιότητα του κ. Γραβάνη είπε «διαθέτει τεράστια αυτοδιοικητική εμπειρία δώδεκα χρόνων, όπως επίσης είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την επιχειρηματικότητα. Στο νέο πλαίσιο πλέον που χτίζεται στην τοπική αυτοδιοίκηση πιστεύω ότι τέτοια πρόσωπα πρέπει να είναι μπροστά και να μπορούν να υποστηρίξουν τις αντίστοιχες θέσεις όπως αυτή του δημάρχου»

Η κα Καζάκου επισήμανε ότι η Κομοτηνή πρέπει να αλλάξει σελίδα και ο Αντώνης Γραβάνης μπορεί να το κάνει καλύτερα απ΄ όλους: « Η πόλη χρειάζεται συνεργασίες και νέες ιδέες. Πρέπει να βλέπουμε το πώς μπορεί η Κομοτηνή να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις την επόμενη δεκαετία, αυτό είμαι σίγουρη ότι μπορεί να το υποστηρίξει ο κος Γραβάνης. Γιατί έχει την τεχνογνωσία να υποστηρίξει αύριο την θέση του δημάρχου και λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου, που και από εκεί διαθέτει μια μεγάλη εμπειρία».