Πα. Απρ 26th, 2024

Έντονη κινητικότητα Δελακουρίδη στο Ν. Ψυχικό – Η εκδήλωση που συζητήθηκε

Με σταθερή παρουσία στα “δρώμενα” του δήμου και έντονη κινητικότητα εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Φιλοθέης – Ψυχικού Γιάννης Δελακουρίδης έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα μία δυναμική γύρω από το πρόσωπο και δεν είναι λίγοι οι έμπειροι αυτοδιοικητικοί που σχολιάζουν ότι πλέον έχει τη δυνατότητα να ηγηθεί μιας νέας δημοτικής παράταξης. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το kalpi19.gr, ο ίδιος δεν επιβεβαιώνει, μέχρι στιγμής, τις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί τον δημαρχιακό θώκο, στις επόμενες εκλογές, ωστόσο το σενάριο παραμένει “ανοιχτό”.

Μία εκδήλωση που διοργανώθηκε με επιτυχία, την περασμένη εβδομάδα από τον Γιάννη Δελακουρίδη, με θέμα  «Τι θα άλλαζες στην Πόλη σου;» πυρόδοτησε και την φημολογία για έναρξη της προεκλογικής “μάχης” από πλευράς του.

Πλήθος κόσμου συγκενρώθηκε στο Σπυροπούλειο Πολιτιστικό Kέντρο, στο Νέο Ψυχικό, και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ανάλυση δυο διακεκριμένων καθηγητών πάνω σε ζητήματα που αφορούν την πόλη τους. Μεταξύ των ομιλητών ο κ. Γιώργος Πανέτσος, Καθηγητής και πρόεδρος του τμήματος Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση τον Αρχιτεκτονικό και Αστικό Σχεδιασμό, ανέλυσε το πώς μπορεί να αλλάξει η φυσιογνωμία μιας πόλης προς το καλύτερο με συγκεκριμένες άμεσες διαδικασίες και ιδέες. Επίσης ο πρόεδρος ΟΑΣΠ, Καθηγητής Πρόληψης Φυσικών και Τεχνολογικών Καταστροφών ΕΚΠΑ κ. Ευθύμης Λέκκας, παρουσίασε τις προτάσεις του για την θωράκιση μιας πόλης απέναντι σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, πράγμα που αποτελεί και ζητούμενο μετά τις μεγάλες καταστροφές στη χώρα μας.