Κυ. Απρ 28th, 2024

Μάριος Ψυχάλης δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης : «Θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των πολιτών»  

Όταν στις εκλογές του περασμένου Οκτωβρίου ζητήσαμε την ψήφο των δημοτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, είχαμε φροντίσει να καταθέτουμε ενώπιον τους καθημερινά και για περισσότερα από 4 χρόνια, μια σειρά από συγκεκριμένες, τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις για το αύριο της πόλης μας. Οι προτάσεις αυτές κρίθηκαν, αξιολογήθηκαν και επιβραβεύθηκαν με το να μας ανατεθεί η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σήμερα, μετρώντας πλέον μόλις λίγες ημέρες πριν αναλάβουμε και επίσημα τα καθήκοντά μας, το μεγάλο στοίχημα και η απόλυτη δέσμευσή μας είναι μία: οι δημότες μας να αισθάνονται ασφαλείς ότι θα τιμήσουμε στο ακέραιο την εμπιστοσύνη τους.

Δεν εφησυχάσαμε ούτε ένα λεπτό. Από την επόμενη μέρα της εκλογικής νίκης ξεκίνησε ένας μεγάλος κύκλος επαφών και ενημέρωσης, ώστε να μη χάσουμε λεπτό και από την 1/1/2024 να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις και το καθήκον μας.

Οι άξονες προτεραιοτήτων μας είναι ήδη γνωστοί: Καθαριότητα και αύξηση της ανακύκλωσης, βελτίωση οδοφωτισμού, πεζοδρομίων και οδικού δικτύου, προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και αύξηση των χώρων πρασίνου, αθλητισμού και αναψυχής, συντήρηση σχολικών και αθλητικών υποδομών, διεκδίκηση χρηματοδοτήσεων για δημιουργία νέων, είναι επενδύσεις που εντάσσονται στην άμεση προτεραιότητά μας για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Ταυτόχρονα, τα μεγάλα, αναπτυξιακά και στρατηγικά ζητήματα που αφορούν στην πόλη, όπως η διάνοιξη της Λεωφόρου Κύμης, η Κεντρική Πλατεία Πεύκης κ.α. μπαίνουν από την πρώτη μέρα στη σφαίρα των προτεραιοτήτων μας.

Όλα αυτά δεν θα γίνουν με ένα… μαγικό ραβδί! Ούτε, φυσικά, πρόθεσή μας είναι να διαλύσουμε ότι έχει χτιστεί έως σήμερα από τις προηγούμενες διοικήσεις. Αντίθετα, είναι βαθιά μας πεποίθηση ότι οφείλουμε, όχι να μηδενίσουμε, αλλά να ξεκινήσουμε από την αρχή και να δώσουμε συνέχεια σε ό,τι κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση. Πρόθεσή μας είναι συνεργαστούμε με το προσωπικό του Δήμου και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Κράτους, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την πόλη μας.

Ο πήχης των προσδοκιών είναι ψηλά. Σε αυτό συμβάλουν τόσο η δική μας παρουσία έως σήμερα όσο και οι απεριόριστες δυνατότητες και ευκαιρίες που διαθέτει ο Δήμος. Οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά μας. Για να τις αξιοποιήσουμε, οφείλουμε να εργαστούμε πολύ σκληρά. Αυτή είναι η απόλυτη δέσμευσή μας προς τους δημότες μας!