Πε. Μάι 23rd, 2024

Δημόσια συζήτηση του δημάρχου Πυλέας-Χορτιάτη με τους πολίτες

Ξεκινούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου από το Πανόραμα οι ανοικτές συζητήσεις του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιου Καϊτεζίδη με τους δημότες στο πλαίσιο της καθιερωμένης πρωτοβουλίας «Συζητώ με τον δήμαρχό μου».

Οι συναντήσεις διαλόγου, που θα πραγματοποιηθούν σε όλες τις δημοτικές ενότητες, παραπέμπουν στην αρχαία ελληνική δημοκρατία και αποτελούν μια υγιή έκφραση λογοδοσίας και λειτουργίας της άμεσης δημοκρατίας στην πράξη.

Αποτελούν προσωπική πρωτοβουλία του κ. Καϊτεζίδη από την εποχή του πρώην δήμου Πανοράματος. Έχουν γίνει μάλιστα θεσμός του δήμου, αφού επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο, εδώ και 18 χρόνια και με τη μορφή μιας ελεύθερης, ανοικτής και άμεσης δημόσιας συζήτησης δημάρχου και δημοτών, γύρω από κάθε ζήτημα που απασχολεί την καθημερινότητα των πολιτών του δήμου.

Το πρόγραμμα των συναντήσεων του δημάρχου με τους πολίτες έχει ως εξής:

  • Κυριακή, 18 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στο Πανόραμα (Αμφιθέατρο Σταύρος Κουγιουμτζής)
  • Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Ασβεστοχώρι, στη Βιβλιοθήκη – Σκηνή Θεάτρου(επί της οδού Καποδιστρίου πίσω από το συγκρότημα των δημοτικών σχολείων)για τις δημοτικές ενότητες του Ασβεστοχωρίου και της Εξοχής
  • Τρίτη 20 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Φίλυρο (ΚΑΠΗ Φιλύρου)
  • Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στον Χορτάτη, στην Αίθουσα «Ιωάννης Μανωλεδάκης»
  • Κυριακή, 25 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, στην Πυλαία (Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο)

Προσκαλεσμένοι και στις πέντε ανοικτές δημόσιες συζητήσεις δημάρχου και πολιτών είναι όλοι οι δημότες του δήμου.

Πηγή: ThessToday.gr