Πα. Μαρ 29th, 2024

Ο Μανώλης Κεμεσίδης υποψήφιος δήμαρχος Χανίων

Την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Χανίων στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ανακοίνωσε ο π. δήμαρχος Ελευθερίου Βενιζέλου και π. αντιδήμαρχος Χανίων, Μανώλης Κεμεσίδης.

Σημειώνουμε ότι με την ανακοίνωση υποψηφιότητας του κ. Κεμεσίδη οι υποψήφιοι για την δημαρχία Χανίων φτάνουν τις 11, ενώ οι περισσότερες προέρχονται από τον χώρο του ΚΙΝΑΛ. 

Αγαπητοί συμπολίτες, φίλες και φίλοι

Ο Δήμος Χανίων βρίσκεται μπροστά σε πολύ μεγάλες προκλήσεις τα επόμενα χρόνια.

Πρέπει να βελτιώσει και να ενισχύσει τις υποδομές του, να προστατέψει το περιβάλλον και τον πολιτισμό του, να δυναμώσει το δίκτυο κοινωνικής προστασίας για τους πιο αδύναμους και να προσφέρει καλύτερες συνθήκες στην καθημερινή ζωή των δημοτών του κάτι που το Κράτος αδυνατεί να κάνει.

Σε έξι μήνες από σήμερα όλα αυτά θα κριθούν από τους πολίτες.
Οι Χανιώτες έχουν χορτάσει από λόγια και θέλουν έργα. Στη συνεπή αυτοδιοικητική μου διαδρομή ζητούσα πάντα από τους Συμπολίτες μου  να με κρίνουν για τα έργα και τις πράξεις μου γιατί πίστευα και πιστεύω ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο.

Αυτό θα κάνω και τώρα, ως υποψήφιος Δήμαρχος Χανίων.

Ζητώ από τους Χανιώτες να με εμπιστευτούν γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που πιστεύουμε ότι οι πράξεις και τα έργα είναι αυτά που θα δώσουν στα Χανιά το καλύτερο μέλλον γιατί το αξίζουν.  Μαζί με τους πολίτες, χωρίς κομματικές ή άλλες εξαρτήσεις, με αποφασιστικότητα, όρεξη, γνώση, και διάλογο μπορούμε να τα καταφέρουμε. Να δημιουργήσουμε τα Χανιά του αύριο.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΕΜΕΣΙΔΗΣ
Π. Δήμαρχος & Αντιδήμαρχος