Πα. Μαρ 1st, 2024

Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη: Άναψαν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε όλες τις δημοτικές ενότητες

Φωτεινός και χριστουγεννιάτικος είναι από το Σάββατο ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς άναψαν τα φώτα στα Χριστουγεννιάτικα Δένδρα σε όλες τις δημοτικές ενότητες.

Με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και με χριστουγεννιάτικες μελωδίες, που ερμήνευσαν τα μέλη των Φιλαρμονικών και των χορωδιών του δήμου και με πολλά παιδικά χαμόγελα, πλημμύρισε κάθε δημοτική ενότητα, όπου έγινε η αφή των χριστουγεννιάτικων δένδρων. Ξεκινώντας από τον Χορτιάτη, το Φίλυρο και το Ασβεστοχώρι, συνεχίζοντας στην Εξοχή και την Πυλαία και καταλήγοντας στο δημαρχείο Πανοράματος.

«Γιορτάζουμε τη μεγαλύτερη Γιορτή της Χριστιανοσύνης με τη Γέννηση του Θεανθρώπου. Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με αισιοδοξία, με αγάπη, υγεία και αλληλεγγύη για τους διπλανούς μας και με ευχές για υγεία και κάθε καλό για όλο τον κόσμο. Με την ευκαιρία των Χριστουγέννων ας προσπαθήσουμε όλοι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτερα πρότυπα για τα παιδιά μας, Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα», σημείωσε στον σύντονο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παρακολουθήσουν τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του δήμου. «Σχεδιάσαμε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων όλες τις ημέρες των γιορτών που προσφέρεται δωρεάν. Είναι η δική μας προσφορά, το δικό μας αντίδωρο στα μικρά μας παιδιά», σημείωσε ο δήμαρχος.

Στις εκδηλώσεις αφής των χριστουγεννιάτικων δένδρων του δήμου έδωσαν το παρών ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της «Νίκης» Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Γεράνης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.