Featured

Γιάννης Αμανατίδης στο 15ο OTS Forum: Η Δυτική Μακεδονία ως μία “Έξυπνη” και Καινοτόμα Περιφέρεια

Στην ημερίδα αιρετών με τίτλο «Ψηφιακή στρατηγική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα με ορόσημο το 2030» που διοργανώθηκε σήμερα με την ολοκλήρωση του 15ου OTS Forum στη Θεσσαλονίκη παρευρέθηκε και μίλησε ο νεοεκλεγής Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Οι νέες διοικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε μια συνάντηση εργασίας και ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Ελλάδα του 2030.

Στην εισήγησή του παρουσίασε τον σχεδιασμό του για τη Δυτική Μακεδονία ως μία “Έξυπνη” και Καινοτόμα Περιφέρεια στην παραγωγή και στη διοίκηση.

Στόχος, από την 1η Ιανουαρίου ως νέα Περιφερειακή Αρχή, όπως και προεκλογικά είχε επισημανθεί, η μετάβαση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε ένα ανταγωνιστικό και βιώσιμο παραγωγικό σύστημα με θέσεις εργασίας βασισμένες στη γνώση, στην καινοτομία, με ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, της ισότιμης και απρόσκοπτης προσβασιμότητας, με βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Τελευταία άρθρα

Ηράκλειο: Εντυπωσιακή πρεμιέρα για το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών

Συγκινητική συναυλία με Δήμητρα Γαλάνη και Ελένη Τσαλιγοπούλου, εντυπωσιακό drone show στο αλσύλλιο του προμαχώνα…

11 λεπτά ago

“Ψηφιακές δεξιότητες” για άτομα άνω των 60 ετών από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος

Τα εργαστήρια ξεκινούν στις 21 Σεπτεμβρίου 2026, στα Σπάτα και στην Αρτέμιδα.

25 λεπτά ago

Γρεβενά: Συνεχίζεται η αναβάθμιση του Άλσους Θεοδωρίδη

Περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών πραγματοποίησε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου.

40 λεπτά ago

Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα: 7,18 εκ. ευρώ για το Άλσος και την ανάπλαση της Δεκελείας

Μια σημαντική χρηματοδοτική εξέλιξη για τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σηματοδοτούν οι αποφάσεις…

52 λεπτά ago

Στερεά Ελλάδα: Στα 24 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση των Δήμων για αγροτική και εσωτερική οδοποιία

Σημαντική ενίσχυση των πόρων που κατευθύνονται στους Δήμους για έργα οδοποιίας αποφάσισε η Περιφέρεια Στερεάς…

56 λεπτά ago

Πειραιάς: Δωρεάν Δημοτική Συγκοινωνία για την πρόσβαση στο Βεάκειο

Ξεκινά σήμερα η δωρεάν δημοτική συγκοινωνία για την πρόσβαση στο Βεάκειο Θέατρο.

57 λεπτά ago