Πα. Μαρ 1st, 2024

Φιλανθρωπική συναυλία στον ΦΟΥ για την αγορά μηχανήματος θερμαινόμενου υγραντήρα για την πτέρυγα των νεογνών Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου

«On the Road with Aldrews»

Φιλανθρωπική συναυλία στον ΦΟΥ

Ο ταλαντούχος μουσικός και ερμηνευτής Αλέξανδρος Άντριους (Aldrews) θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συναυλία «OntheRoadwithAldrews», στις 9 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19:00, στον «Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού». Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου»,για την αγορά μηχανήματος θερμαινόμενου υγραντήρα για την πτέρυγα των νεογνών με αναπνευστικά προβλήματα, υπό την αιγίδα του ανθρωπιστικού οργανισμού LifelineHellas.

Ο Aldrews μάς καλεί να γίνουμε συνταξιδιώτες του… «OnTheRoad», σε μια βραδιά-σταθμό της μουσικής του διαδρομής!Θα ερμηνεύσει για πρώτη φορά δικές του συνθέσεις, καθώς και διασκευές μεγάλων μουσικών επιτυχιών.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Δημοσθένης Δεσποτίδης, βραβευμένος ποιητής σε παγκόσμιο διαγωνισμό, ο οποίος θα απαγγείλει επιλεγμένα ποιήματα από την πρώτη του ποιητική συλλογή.

Στη συνέχεια, η εξαιρετική  νεαρή πιανίστρια ΕστέλΑμαρίλιο θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μουσικές της συνθέσεις.

Τη συναυλία θα κλείσουν  ο TheoCanterστην κιθάρα και η KatieHurwitz στο τσέλο, που θα μας ταξιδέψουν σε μια όμορφη διαδρομή folk και indie μουσικής.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, θα ακολουθήσει party, με μουσική από γνωστό DJ, χορηγία της«BERCO»,μπουφές με χορηγία της «Καντίνας της Μιχαλακοπούλου» και του «Σάββα στο Μοναστηράκι»και αναψυκτικά και νερά της εταιρείας Βίκος.

Οι φωτογραφίες και το βίντεοείναιχορηγία τουφωτογραφικού στούντιοDianaLeondi.

Συμμετέχει τοArtNoteRockshoolμε τους νεαρούς μουσικούς του.

Ευχαριστούμε τον Ιστορικό Πολιτιστικό Σύλλογο Φιλοπρόοδο Όμιλο Υμηττού για την παραχώρηση του χώρου για την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής συναυλίας. Ο Φ.Ο.Υκλείνει φέτος 68 χρόνια πορείας και προσφοράς  στον πολιτισμό μεένα πλήθος προγραμμάτων, δραστηριοτήτων και θεσμών που λειτούργησαν και ξεκίνησαν από αυτόν όπως: η ίδρυση το 1977 του Ελεύθερου Πανεπιστήμιου το οποίο στηρίχτηκε στην εμπνευσμένη ιδέα του μέλους του Ανδρέα Λεντάκη. Η λειτουργία του ξεκίνησε από τον Φ.Ο.Υ, έγινε γνωστή και επεκτάθηκε στο Πανελλήνιο, με τη συμμετοχή στη διδασκαλία όλων των διακεκριμένων πνευματικών ανθρώπων της εποχής εκείνης. Στον ίδιο χώρο για πρώτη φορά βγήκε στον αέρα το Τρίτο Πρόγραμμα του Μάνου Χατζηδάκι.Εκεί ιδρύθηκε  το «Μουσικό Εργαστήρι»των  Θάνο Μικρούτσικο και Μιχάλη Γρηγορίου καιανέβηκαν παραγωγέςόπως«Το Θέατρο της Άνοιξης» του βραβευμένου Γ.Μαργαρίτη.

Ευχαριστούμε για τη χορηγία επικοινωνίας τη δημοσιογράφο και ιδρύτρια της διαδικτυακήςομάδας «Υμηττιώτισσες – Δαφνιώτισσες ΜΑΖΙ», Ελευθερία Καμπούρογλου.

Η παρουσία όλων είναι σημαντική  σε αυτό το συναρπαστικό μουσικό και φιλανθρωπικό ταξίδι,  για να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε, αλλά κυρίως να συνεισφέρουμε όλοι για να συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό, που θα ενισχύσει  τον εξοπλισμό της μονάδαςτου νεογνολογικού τμήματος του Γ.Ν. «Έλενα Βενιζέλου», προκειμένου τα νεογνά να έχουν καλύτερη περίθαλψη.