Τε. Ιούλ 24th, 2024

Με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 29 Νοέμβριου ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης και Πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων η επανεκλογή του Δημάρχου για 3η θητεία με το θριαμβευτικό ποσοστό αποδοχής των συμπολιτών του που άγγιξε το 73%, η επένδυση του Ελληνικού με τα ανταποδοτικά της οφέλη στην τοπική κοινωνία και το αυτοδιοικητικό έργο του ΣΠΑΥ που μέσα από ομοφωνία και ενότητα κατάφερε να επεκταθεί ανά την Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο για την υποδοχή και τη συνάντηση και εκείνος με τη σειρά του εξέφρασε το ενδιαφέρον του για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και τον άνθρωπο. Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος έδωσε την ευχή του στο Δήμαρχο για μια δημιουργική αυτοδιοικητική πορεία.
«Με τη βοήθεια του Θεού και την αγάπη των ανθρώπων, προχωράμε», ήταν το μήνυμα του Δημάρχου Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.