Κυ. Μάι 26th, 2024

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:Εργασίες καθαρισμού στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας

Εργασίες καθαρισμού στην Επαρχιακή Οδό Μουδανιών – κύκλωμα Κασσάνδρας (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου και την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού από φερτά υλικά και αυτοφυή βλάστηση επί των διαχωριστικών στηθαίων (μεταλλικών και σκυροδέματος) και των ρείθρων στην Επαρχιακή Οδό Μουδανίων – κύκλωμα Κασσάνδρας :

1. τη Δευτέρα 23.10.2023 από τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας) έως τη Χ.Θ.23+600 (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας) και στις δύο κατευθύνσεις,

2. την Τετάρτη 25.10.2023 από τη Χ.Θ. 23+600 (κυκλικός κόμβος Κασσανδρείας) έως τη Χ.Θ.0+000 (Α/Κ Σιθωνίας/Κασσάνδρας), στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες θα εκτελεστούν από τις 07:30 π.μ. έως τη δύση του ηλίου και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Θα εκτελεστούν από κινητά συνεργεία στα διαχωριστικά στηθαία στο αριστερό ρεύμα κυκλοφορίας της οδού, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας τμηματικά.

Επισημαίνεται ότι ο χρόνος αποκλεισμού των οδικών τμημάτων για την εκτέλεση των εργασιών θα είναι σχετικά μικρός και σύμφωνα με την εξέλιξη των εργασιών.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.