Πε. Μάι 23rd, 2024

Έλλη Παπαγγελή: Η συνάντηση με τον Άδωνι Γεωργιάδη λίγο πριν ανοίξουν οι αυτοδιοικητικές κάλπες

Υποψήφια στο Δήμο Αγίας Παρασκευής είναι η Έλλη Παπαγγελή με το συνδυασμό «Αλλάζουμε» του Γιάννη Μυλωνάκη. Την Κυριακή η Έλλη Παπαγγελή διεκδικεί την ψήφο των συνδημοτών της ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Μάλιστα, με ανάρτησή της η Έλλη Παπαγγελή ενημέρωσε πως συναντήθηκε με τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίο φυσικά συζήτησαν για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.

“Εν όψει των δημοτικών εκλογών, δεν θα μπορούσα να μην συναντήσω τον Άδωνι Γεωργιάδη, με τον οποίον συζητήσαμε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης”, γράφει η Έλλη Παπαγγελή στην ανάρτησή της.

Δείτε την ανάρτηση της Έλλης Παπαγγελή:

Η επιστροφή της Έλλης Παπαγγελή στην πολιτική

Η Έλλη Παπαγγελή, γνωστή από την παρουσία της στο παρελθόν με τη νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Αγία Παρασκευή, με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε» του Γιάννη Μυλωνάκη.

Η υποψήφια έχει ασχοληθεί με πολλά ζητήματα του κοινωνικού, του πολιτικού αλλά και του κοινωνικού γίγνεσθαι. Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν ως μοντέλο στον χώρο της μόδας αλλά και ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, είχε την ευκαιρία να εργαστεί επίσης και ως αρχαιολόγος, ακολουθώντας τις σπουδές της στην Ιστορία και την Αρχαιολογία.

Η ίδια, πλέον, έχει στόχο να συνδράμει στα κοινά και στον τόπο της, την Αγία Παρασκευή, την οποία όπως δηλώνει «αγαπάει πάρα πολύ και βρίσκει πολύ καλή ευκαιρία τις δημοτικές εκλογές για να προσφέρει ουσιαστικά σε αυτήν».

Εφόσον εκλεγεί, δηλώνει έτοιμη να προσφέρει σε οποιαδήποτε θέση της ζητηθεί, συνδυάζοντας τις επαγγελματικές υποχρεώσεις με τις νέες ευθύνες και αρμοδιότητες στον Δήμο Αγίας Παρασκευής.