Πα. Μάι 17th, 2024

Τάτση Αικατερίνη:«Θέλω να είμαι αρωγός σε μια προσπάθεια ώστε ο Δήμος μας να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο

Yποψήφια δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο», του σημερινού Δημάρχου Γαλατσίου Γιώργου Μαρκόπουλου κατεβαίνει η Αικατερίνη Τάτση. Από την σχολική ηλικία ασχολείται με τα κοινά (πρόεδρος δεκαπενταμελούς κτλ).

Έχει διατελέσει πρόεδρος σχολικής επιτροπής του ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ στο 72ο γυμνάσιο Αθηνών. Ασχολείται διοικητικά με τον αθλητισμό τα τελευταία 25 χρόνια στην τοπική ομάδα της Κυψέλης Α.Ο.Αθηναϊς. Έχει διατελέσει γραμματέας και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων στη διάρκεια της θητείας του συζύγου της ως πρόεδρος, αλλά και όλα τα υπόλοιπα χρόνια έως και σήμερα.

Γιατί αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα κοινά;

Ως άνθρωπος διακατέχομαι από διάθεση προσφοράς. Σε όλη την πορεία της ζωής μου έχω προσφέρει ενεργά σε διάφορους τομείς της κοινωνίας μας.

Θέλησα λοιπόν να θέσω τις δεξιότητες μου, τις εμπειρίες μου και το πάθος μου για προσφορά, στην συλλογική προσπάθεια που γίνεται στον Δήμο που γεννήθηκα μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Με ποιο τρόπο θέλετε να βοηθήσετε το Γαλάτσι;

Θέλω να είμαι αρωγός σε μια προσπάθεια ώστε ο Δήμος μας να αναδειχθεί ακόμα περισσότερο. Να κάνουμε το Γαλάτσι μας ισχυρό σε όλους τους τομείς ώστε ο κάθε πολίτης να αισθάνεται ότι ζει σε μια πόλη που θα μπορεί να του προσφέρει λύσεις σε προβλήματα, παροχές και κυρίως ασφάλεια στην καθημερινότητα του.

Είστε μια γυναίκα επιχειρηματίας, με «βαρύ» πρόγραμμα πιστεύετε πως θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας αν εκλεγείτε;

Δεν θα αναλάμβανα μια τέτοια ευθύνη αν δεν ήμουν σίγουρη ότι μπορώ να ανταπεξέλθω. Στα καταστήματά μου έχω ικανότατα στελέχη, κι αυτό μου δίνει τη δυνατότητα και τον απαραίτητο χρόνο να ασχοληθώ με τα κοινά της πόλης μου.