Κυ. Απρ 14th, 2024

Επίθεση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης στην γραμματέα του ΚΙΝΑΛ Έβρου

Η πρόσφατη δήλωση της γραμματέως της νομαρχιακής επιτροπής Έβρου του Κινήματος Αλλαγής, Αλεξάνδρας Ποϊραζίδου ότι «η επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ. προσέγγισε όλους του υποψήφιους δημάρχους του “δημοκρατικού τόξου”, για συνομιλίες, προκειμένου η τοπική επιτροπή του Κινήματος να καταλήξει σε μία πρόταση για τον υποψήφιο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης που θα λάβει την επίσημη στήριξη του ΚΙΝΑΛ» φαίνεται ότι εξόργισε τον νυν δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη, ο οποίος έχει ανακοινώσει την εκ νέου καθοδό τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος για τον δήμο Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα η δημοτική παράταξη του κ. Λαμπάκη, σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφορικά με την δήλωση της κας Ποϊραζίδου, έκανε λόγο για «πολιτικό ρατσισμό» ενώ ο  κ. Λαμπάκης διερωτάται: «Δεν ανήκει η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης στο δημοκρατικό τόξο;» και συμληρώνει: «η δήλωση αυτή προσβάλλει κατάφωρα και τους ψηφοφόρους του Βαγγέλη Λαμπάκη, αλλά και τα προερχόμενα από το Κίνημα Αλλαγής πρόσωπα που συμμετέχουν στην παράταξή του δημάρχου»

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση την παράταξης του Βαγγέλη Λαμπάκη:

Είναι θλιβερό να δηλώνεται από την κυρία Ποϊραζίδου ότι η «επιτροπή» του ΚΙΝ.ΑΛ. προσέγγισε όλους τους υποψηφίους δημάρχους του δημοκρατικού τόξου και τους κάλεσε για να συνομιλήσει μαζί τους, προκειμένου να διαμορφώσει την εισήγησή της, την οποία θα αποστείλει στα κεντρικά στην Αθήνα ως πρόταση στήριξης κάποιου εξ αυτών.

Μήπως η κυρία Ποϊραζίδου εννοεί ότι ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές, ο οποίος εκπροσωπεί τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών του Δήμου Αλεξανδρούπολης (56% στις τελευταίες εκλογές), δεν ανήκει στο δημοκρατικό τόξo;;;;;;

Αν δεν είναι αυτό πολιτικός ρατσισμός, πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί;

Η δήλωση αυτή προσβάλλει κατάφωρα τόσο τους ψηφοφόρους του Βαγγέλη Λαμπάκη (56% στις τελευταίες εκλογές) όσο και τους ψηφοφόρους του ΚΙΝ.ΑΛ., αλλά και τους συμμετέχοντες στην παράταξη «ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ» που προέρχονται από τον χώρο αυτόν.

Η δήλωση αυτή έγινε από την κυρία Ποϊραζίδου, εκπροσωπώντας το ΚΙΝ.ΑΛ. στην Αλεξανδρούπολη (ή μήπως όχι;). Αν δεν είναι έτσι, τότε προφανώς η κυρία Ποϊραζίδου αδυνατεί να αντιληφθεί την έννοια των λεγομένων της.

Της προτείνουμε να εγκαταλείψει αυτό το έργο και να ασχοληθεί με κάτι ανάλογο των δυνατοτήτων της.