Πα. Μάι 3rd, 2024

Περιφέρεια Αττικής: Υποψήφιος με τον Χαρδαλιά στον Νότιο Τομέα ο δραστήριος αντιπεριφερειάρχης Ηλίας Γρηγορίου

Την επανεκλογή του στον Νότιο Τομέα των Αθηνών διεκδικεί ο Οικονομολόγος Ηλίας Γρηγορίου, ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμό «Αττική Μπροστά», του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο δραστήριος αντιπεριφερειάρχης διεκδικεί εκ νέου την εκλογή του στο περιφερειακό συμβούλιο Αττικής, έχοντας ισχυρά ερείσματα στα Νότια Προάστια, ενώ κατά τη θητεία του στην περιφερειακή αρχή, όπου είχε αναλάβει το κομβικό χαρτοφυλάκιο της Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας, επιδεικνύοντας σημαντικό έργο και έντονη δραστηριότητα.

«Στη νέα εκλογική προσπάθεια, σας ζητώ να με εμπιστευθείτε ξανά, για να κάνουμε μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ακόμα περισσότερα και να πάμε την Αττική ακόμα πιο Μπροστά», δήλωσε ο ίδιος στο μήνυμά του.

Λίγα λόγια για τον Ηλία Γρηγορίου

Ο Ηλίας Γρηγορίου είναι Οικονομολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι επίσης κάτοχος Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας και σύμβουλος επιχειρήσεων, με ειδίκευση στον τομέα της Υγείας, σε φαρμακευτικές εταιρίες και δομές παροχής υπηρεσιών υγείας. Το 2019 εκλέχτηκε με τον Συνδυασμό του Γιώργου Πατούλη «Νέα Αρχή για την Αττική» ως Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Τομέα Αττικής και διετέλεσε Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας.