Δε. Απρ 15th, 2024

Δήμος Αθηναίων: Υποψήφιος με τον Μπακογιάννη ο επιχειρηματίας Δημήτρης Πίκος – Ανιψιός του Β.Μεϊμαράκη

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη είναι ο επιχειρηματίας, Δημήτρης Πίκος.

Ο κ.Πίκος υπήρξε ενεργό μέλος της Δ.Α.Π.-ΝΔΦΚ, καθώς επίσης και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της οποίας διετέλεσε μεταξύ άλλων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, ενώ είναι ανιψιός του αντιπροέδρου του ΕΛΚ και ευρωβουλευτή της ΝΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Λίγα λόγια για τον Δημήτρη Πίκο

Ο Δημήτρης Πίκος γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Είναι επιχειρηματίας και έχει έναν γιο. Σπούδασε Θεολογία στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και Marketing στο Αμερικανικό Κολλέγιο (DEREE). Επίσης, έχει κάνει Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) στο Πανεπιστήμιο του Kent της Αγγλίας. Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία την περίοδο 2002-2003. Εργάστηκε για χρόνια στην οικογενειακή επιχείρηση ΠΙΚΟΣ Α.Ε., η οποία δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των εισαγωγών και τώρα διατηρεί τη δική του επιχείρηση με παρόμοιο αντικείμενο. Στα φοιτητικά του χρόνια ήταν ενεργό μέλος της Δ.Α.Π.-ΝΔΦΚ, καθώς επίσης και της Ο.Ν.ΝΕ.Δ., της οποίας διετέλεσε μεταξύ άλλων και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής.