Σα. Απρ 20th, 2024

Επίσημα υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας ο Δημήτρης Τσούφης

Στο Πνευματικό Κέντρο των Νέων Μουδανιών ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του για τον δήμο Νέας Προποντίδας κατά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Γενιά – Νέα Πορεία» Δημήτρης Τσούφης.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέας Προποντίδας άρχισε την ομιλία με αναφορές στην Νέα Προποντίδα και την πορεία της στο χρόνο από τη δημιουργία της έως σήμερα, μιλώντας για την προσφυγική καταγωγή του και τις αλησμόνητες πατρίδες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην προσπάθεια της παράταξής του ως μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου της Νέας Προποντίδας, ενώ ταυτόχρονα άσκησε κριτική στην παρούσα διοίκηση, ειδικότερα σχετικά με τη σύναψη του δανείου των 20 εκ. ευρώ, για το δίκτυο ύδρευσης Ν. Μουδανιών αλλά και για την αποτυχημένη, όπως είπε,διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων.

Έπειτα ο κ. Τσούφης παρουσίασε τους βασικούς προγραμματικούς άξονες της δημοτικής παράταξής του. Οι βασικοί πυλώνες της πρότασης είναι η κοινωνική αλληλεγγύη, ο ψηφιακός δήμος, η ανόρθωση της τοπικής οικονομίας, η διαμόρφωση τουριστικής στρατηγικής, η διοικητική ανασυγκρότηση και η ορθή διαχείριση και αξιοποίηση των οικονομικών με πλήρη διαφάνεια.

Τέλος, ο κ. Τσούφης έκλεισε την ομιλία του με ένα κάλεσμα προς όλους τους δημότες της Νέας Προποντίδας για συσπείρωση με βασικό στόχο την ευημερία της περιοχής και την αναβάθμιση της καθημερινότητας όλων των κατοίκων. «Ο Δήμος Νέας Προποντίδας έμεινε πίσω τα τελευταία χρόνια» τόνισε και κάλεσε όλους του δημότες από το Λάκκωμα έως και τη Ποτίδαια να στηρίξουν το συνδυασμό «Νέα Γενιά, Νέα Πορεία για μια Προποντίδα όπως της αξίζει».

Το «παρών» στην  εκδήλωση ανακοίνωσης υποψηφιότητας για τον δήμο Νέας Προποντίδας έδωσαν ο αντιπεριφεριάρχης Γιάννης Γιώργος, ο πρώην βουλευτής Ευθύμης Καρανάσιος, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Γιώργος Πασαλής, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Χαλκιδικής Γιάννης Κουφίδης, ο πρώην πρόεδρος του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού της Νέας Προποντίδας και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μανώλης Μπέης, και οι επίσης ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Καμπάνης και Κωνσταντίνος Πασσαλής.

Τον Δημήτρη Τσούφη παρουσίασαν μέσα από την εμπειρία της συνεργασίας και της γνωριμίας μαζί του ο Λέκτορας Παναγιώτης Λαζαρίδης και ο Σπύρος Αβδημιώτης, επίκουρος καθηγητής στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη στήριξή τους στν υποψηφιότητα του Δημήτρη Τσούφη εξέφρασαν με μήνυμά τους οι πρώην δήμαρχοι Νέων Μουδανιών, Απόστολος Δαλαμπίρας, και Δαμιανός Ιορδανίδης. Ο πρώτος του ευχήθηκε καλή επιτυχία μέσω χαιρετισμού που διάβασε ο κ. Τσούφης, ενώ ο δεύτερος του απέστειλε μήνυμα στο κινητό λίγο πριν από την ομιλία του, όπου του ευχήθηκε καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Κατά την παρουσίαση του συνδυασμού του κ. Τσούφη για τις επερχόμενες εκλογές δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονοματεπώνυμα των συμμετεχόντων στις ομάδες στήριξης των τριών δημοτικών ενοτήτων, οι οποίοι έχουν δηλώσει την στήριξή τους στο πρόσωπο του Δημήτρη Τσούφη για τον δήμο Νέας Προποντίδας.

Δ.Ε. ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ
ΑΣΒΕΣΤΑΣ ΑΛΕΞΗΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ- ΑΘΛΗΤΡΙΑ, ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΕΔΙΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ- ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΕΥΤΑΤΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ
ΚΑΒΑΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΜΙΛΟΥ SANI
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΕΗ
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΜΩΥΣΗΣ- ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ
ΠΑΠΑΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΣ- ΑΡΧΙΤΈΚΤΟΝΑΣ
ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ- ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛ.ΑΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ- ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΣΟΛΟΜΩΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΑΥΛΑΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ- ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ

Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ
ΒΟΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ- ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΛΙΟΛΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΜΠΕΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ- ΙΑΤΡΟΣ
ΜΠΟΛΑΚΗ ΒΙΚΥ- ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΑΡΕΣΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ-ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΓΟΥΡΗΣ ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ- ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Δ.Ε. ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΑΥΤΑΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ- ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ
ΔΑΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ- ΟΙΚΟΚΥΡΑ
ΚΑΜΠΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ
ΚΟΚΚΑΛΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ- ΙΑΤΡΟΣ
ΚΟΥΣΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ- ΑΛΙΕΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ
ΜΠΟΜΠΟΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ ΡΕΝΑ- ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ Ν.ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ- ΙΑΤΡΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ- ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΡΟΥΖΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΣΑΡΒΑΝΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ- ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ
ΤΣΕΠΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΑΓΡΟΤΗΣ