Featured

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ο Βασίλης Ξυπολυτάς και το χρίσμα από το Μαξίμου

Το ζητούμενο στις αυτοδιοικητικές εκλογές, σε αντίθεση με τις εθνικές κάλπες, είναι οι υποψήφιοι να καταφέρουν να συσπειρώσουν κάτω από τη σκέπη του συνδυασμού τους ανθρώπους όλων των κομματικών αποχρώσεων. Ωστόσο, το επίσημο χρίσμα, και δη από την κυβέρνηση, είναι το ιερό δισκοπότηρο για τους διεκδικητές της εξουσίας, καθώς, ειδικά από το Μαξίμου, δίδεται με το… σταγονόμετρο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς, φαίνεται ότι έχει καταφέρει το σχεδόν ακατόρθωτο: και οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι πραγματικά… πολύχρωμοι- ενδεικτικά έχει και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Κηφισιάς και τον πρόεδρο της ΝΔ των Β.Π. στο ψηφοδέλτιό του- και το χρίσμα διαθέτει από τη Νέα Δημοκρατία.

Η εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματός του ήταν μια πραγματική παρέλαση υψηλόβαθμων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, αφού παραβρέθηκαν ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Δημήτρης Καιρίδης, ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, η βουλευτής και πρώην Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρία Συρεγγέλα, ο βουλευτής και Γραμματέας Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Χατζηδάκης, ο Διευθυντής Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρωθυπουργού και γραμματέας οργανωτικού της ΝΔ Στέλιος Κονταδάκης.

Η πιο ηχηρή παρουσία, όμως, ήταν αυτή της κας Σάκης Κυπραίου, Διευθύντριας του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού. Η κα. Κυπραίου, η οποία υπήρξε επί σειρά ετών η εξ απορρήτων του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και σήμερα χαίρει της αμέριστης εμπιστοσύνης του Κυριάκου Μητσοτάκη, δεν βρέθηκε τυχαία στο Άλσος της Κηφισιάς. Η παρουσία της ισοδυναμεί με ευθεία στήριξη του Βασίλη Ξυπολυτά από το Μαξίμου.

Share

Τελευταία άρθρα

Στην Αλεξανδρούπολη για τις υποδομές ο Γ. Βρούτσης

Από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης είδε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Ιωάννης Βρούτσης που…

4 ώρες ago

Συνάντηση Κ. Μουτζούρη με αντιπροσωπεία από το Αλιαγά της Τουρκίας

Οι προοπτικές ενίσχυσης της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, η ανάπτυξη του τουρισμού, καθώς και η διεύρυνση των…

7 ώρες ago

Επικοινωνία μέσω Post-it στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Τη δυνατότητα σε κάθε δημότη, αλλά και σε κάθε επισκέπτη, να υποβάλει εύκολα και γρήγορα…

8 ώρες ago

Το πρώτο παγκάκι «διπλής όψης» στην Ελλάδα τοποθετήθηκε στον Άλιμο

Ένα πρωτότυπο παγκάκι «διπλής όψης», το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να επιλέγουν προς…

8 ώρες ago

Μέτρα προστασίας από τη ζέστη λαμβάνουν οι δήμοι

Μέτρα προστασίας για όσους ανήκουν στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού παίρνουν οι δήμοι, που ανοίγουν…

9 ώρες ago

Ενισχύονται οι δράσεις καταπολέμησης των κουνουπιών σε Ελληνικό & Αργυρούπολη

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης προχωρά προληπτικά σε έκτακτη εφαρμογή προνυμφοκτονίας σε όλα τα φρεάτια…

9 ώρες ago