Σα. Μάι 4th, 2024

Γιάννης Χατζηαλέξης: Μαζί μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερο τον Πειραιά

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πειραιά με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” του Γιάννη Μώραλη, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον λόγο που με οδήγησε σε αυτήν τη σημαντική απόφαση.

Δεν κατεβαίνω σε αυτήν την πολιτική διαδικασία γιατί με ενδιαφέρει η πολιτική. Κατεβαίνω γιατί με ενδιαφέρει η πόλη και οι πολίτες του Πειραιά. Εδώ γεννήθηκα, εδώ ζώ, εδώ δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά, εδώ έχω φτιάξει την οικογένεια μου. Αγαπώ τον Πειραιά με όλη μου την ψυχή. Έχω δει τι μας κάνει χαρούμενους ως Πειραιώτες αλλά και τις δυσκολίες που πρέπει να αντιμετωπίσουμε, και αισθάνομαι ότι είναι η στιγμή να συνεισφέρω όσο μπορώ για να βοηθήσω στη δημιουργία μιας καλύτερης πόλης για όλους.

Δεν κατεβαίνω για να εξασφαλίσω την επιβίωσή μου. Θέλω να κάνουμε μαζί την προσπάθεια, ο Πειραιάς να γίνει μια πόλη που προσφέρει ευκαιρίες και ευημερία σε όλους τους κατοίκους του.

Δεν κατεβαίνω για να κυνηγήσω αναγνωρισιμότητα. Η φύση της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας μου την έχει χαρίσει ως ένα βαθμό. Μαζί με τις ικανότητες και τις δεξιότητες που έχω αποκτήσει κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας, θέλω να υπηρετήσω τον Πειραιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να βοηθήσω στην επίλυση των προβλημάτων και να προωθήσω τις ευκαιρίες που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή όλων.

Δεν κατεβαίνω για να εκπροσωπήσω κάποια πολιτική ιδεολογία. Ο στόχος μου, να εκπροσωπήσω όλους τους πολίτες του Πειραιά, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας. Θέλω να γίνω η φωνή όλων σας και να εργαστώ σκληρά για να μειώσω τις ανησυχίες σας και να ικανοποιήσω τις ανάγκες σας.

Ο Πειραιάς είναι η πόλη που αγαπάμε και ζούμε, και μαζί μπορούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη. Αρκεί να σταθούμε όλοι μαζί. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, να εργαστούμε και να συνεργαστούμε.

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και την εμπιστοσύνη σας.

Με λιγότερες υποσχέσεις και περισσότερη δράση, αφοσίωση και συνεργασία, μαζί, μπορούμε να δουλέψουμε για το μέλλον που αξίζει ο Πειραιάς, γιατί τελικά, μαζί θα ζήσουμε στο μέλλον που μας αξίζει!

 

*Ο Γιάννης Χατζηαλέξης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά του “Πειραιά Νικητή”