Κυ. Ιούν 23rd, 2024

Ξανά υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού ο Θανάσης Κοσματόπουλος

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, κατά την οποία ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο Σερβίων – Βελβεντού. Ο κ. Κοσματόπουλος δήλωσε το «παρών» για την «μάχη» της κάλπης, βάζοντας τέλος στα σενάρια που μιλούσαν για το αντίθετο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, θεωρεί εσωτερική ηθική επιταγή την προς τους συνδημότες του την υποψηφιότητα του για τον δήμο Σερβίων – Βελβεντού στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ τόνισε ότι δουλεύει πυρετωδώς πάνω στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, το οποίο στόχος του είναι να στελεχώσουν άτομα ευπρεπή, δυναμικά, με έρεισμα στην τοπική κοινωνία και αγάπη για το τόπο.

Αναφορικά με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του, οι οποίοι έχουν αποχωρήσει, δήλωσε: «Εγώ τους ανθρώπους αυτούς δεν τους ήξερα ούτε φατσικώς. Αλλά επειδή ξέρω τον εαυτό μου είπα πως και να είναι και κανένα στραβόξυλο θα στρώσει. Αλλά επειδή η γραμμή μου ήταν τίμια, ευθεία, ηθική και ευπρεπής, θεώρησα πως θα ακολουθήσουνε.

Από εκεί και πέρα με λυπήσανε αφάνταστα. Φαντάσου να έχεις έναν αντιδήμαρχο αναπληρωτή δημάρχου, να του έχεις δώσει τα πάντα, να λέει πως σε εκτιμά σαν τον πατέρα του και την ίδια στιγμή να σου έρχεται ένα λιβελογράφημα χωρίς καμία αλήθεια και να γράφει ο πως ο δήμαρχος πρέπει να φύγει και να το υπογράφει και ο ίδιος.

Για να φανταστείτε τι κλίμα επικρατεί στον Δήμο, στα εγκαίνια του υδροηλεκτρικού εργοστασίου που ο Δήμος έβαλε ένα σωρό λεφτά, εγώ σαν Δήμαρχος της περιοχής και σαν προϊστάμενος του ΤΟΕΒ δεν καλέστηκα να απευθύνω ούτε έναν χαιρετισμό. Είναι γελοίο να τους βλέπεις όλους εκεί, όλο τον σκληρό πυρήνα της ΜΚΟ και έναν νοικοκυραίο καλλιεργητή να μην είναι εκεί».