Δε. Απρ 29th, 2024

«Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023 – Η Στιγμή των Νέων να βγουν μπροστά», άρθρο του Λάμπρου Ντέτσικα

Βρισκόμαστε λίγες μόνο ημέρες πριν τις Αυτοδιοίκητες εκλογές του Οκτωβρίου, εκλογές στις οποίες βλέπουμε πολλούς ανθρώπους να ασχολούνται με γνώμονα το καλό του τόπου στον οποίο ζούν.

Ειδικότερα βλέπουμε νέους ανθρώπους να αποφασίζουν να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές, όχι απλά για τη συμμετοχή, αλλά πολύ περισσότερο με τις ιδέες και την όρεξη τους να στελεχώσουν ψηφοδέλτια με εμπειρία και να βοηθήσουν στη εξέλιξη της περιοχής τους.

Είναι σημαντικό οι νέοι να πάρουν πρωτοβουλίες,να βγούνε μπροστά και να συμμετέχουν στις αποφάσεις των οργάνων που ανήκουν.

Είναι εξίσου σημαντικό οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι-Περιφερειάρχες να λάβουν σοβαρά υπόψη την υποψηφιότητα των νέων ανθρώπων και να μην τους χρησιμοποιούν σε ρόλους -κομπάρσου- απλά για τα μάτια του κόσμου και για τη συμπλήρωση ψηφοδελτίων.

Συμπληρώνοντας περίπου έξι μήνες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου στη Περιφέρεια Ηπείρου στο πλευρό του Περιφερειάρχη Αλεξάνδρου Καχριμάνη, έχω αντιληφθεί από τη καθημερινή τριβή μου με το κόσμο, το ποσό πολύ έχει ανάγκη η κοινωνία μας νέους ανθρώπους ,νέες ιδέες, νέα πρόσωπα.

Όλα αυτά βέβαια σε συνδυασμό με την εμπειρία κάποιων στελεχών που γνώριζουν πολύ καλά τι σημαίνει τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο  Ντέτσικας Λάμπρος είναι Περιφερειάρχης ΟΝΝΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ και Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ