Πε. Μαρ 28th, 2024

Υποψήφιος για τον δήμο Μαρκοπούλου ο Χρήστος Δρίτσας

Το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον δήμο Μαρκοπούλου – Μεσογαίας σε κεντρικό καφέ της πόλης που διατηρεί η κόρη του, ο πρόεδρος της δημοτικής ομάδας Χρήστος Δρίτσας.

Στην συνάντηση με συνεργάτες, φίλους και δημότες Μαρκοπούλου, όπου ο κ. Δρίτσας ανακοίνωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Μαρκοπούλου, το θέμα συζήτησης ήταν οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ενώ στο τέλος της συνάντησης και σε ένα κλίμα πανηγυρικό, αλλά και συγκινησιακά φορτισμένο, αποφασίστηκε η δημιουργία ανεξάρτητου συνδυασμού, με επικεφαλής τον κ. Δρίτσα και στόχο τη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής της πόλης.

Στη συνάντηση που διήρκεσε αρκετές ώρες και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, τέθηκαν επί τάπητος πλήθος ζητημάτων της καθημερινότητας των πολιτών σε Μαρκόπουλο και Πόρτο Ράφτη, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα ανάπτυξης.

Το παραλιακό μέτωπο του δήμου ήταν από τα ζητήματα που συζητήθηκαν ευρέως σε συνδυασμό και με τα ήδη δρομολογημένα μεγάλα έργα ενώ όλοι έκαναν σαφή την αναγκαιότητα της εξωστρέφειας της πόλης σε πολλούς τομείς και επίπεδα.

Η πρόταση από το σύνολο των παρευρισκόμενων, έγινε τελικά και απόφαση, για την δημιουργία συνδυασμού και την διεκδίκηση της διοίκησης της πόλης, από τον κ. Δρίτσα.

Ο κ. Δρίτσας ευχαρίστησε έναν – έναν όλους όσοι συμμετείχαν στην πρώτη αυτή συνάντηση και δεσμεύτηκε να συνεχίσει να εργάζεται, για την παραγωγή θετικών αποτελεσμάτων για την πόλη και τους κατοίκους της.

Μίλησε για την αναγκαιότητα αλλαγής νοοτροπίας στην τοπική αυτοδιοίκηση, την είσοδο στην πολιτική σκηνή του τόπου, νέων προσώπων με χαρακτηριστικά την εντιμότητα, την εργατικότητα και τη θέληση για προσφορά και όχι το μεγάλο τους όνομα, το φανταχτερό περιτύλιγμα ή την οικονομική τους επιφάνεια.

Έκλεισε δε την τοποθέτησή του εκφράζοντας τη βεβαιότητα για ένα καλό αποτέλεσμα του εγχειρήματος που ξεκινά και την πεποίθηση του ότι «όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα, ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΑΛΛΙΩΣ και το αξίζουμε».