Δε. Απρ 29th, 2024

Δημοτικές εκλογές: Στην 6η Δημοτική Κοινότητα η Δανάη Μιχελάκου – Βορίδη – Περιοδείες στις γειτονιές της Αθήνας

Με όλες τις δυνάμεις της έχει ριχτεί στον προεκλογικό αγώνα η Δανάη Μιχελάκου – Βορίδη, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων με την παράταξη «Αθήνα Ψηλά» του Κώστα Μπακογιάννη.

Η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας πραγματοποιεί περιοδείες στις γειτονιές τις πρωτεύουσας, συνομιλώντας με κατοίκους και καταστηματάρχες για τα ζητήματα της καθημερινότητάς τους και προβάλλοντας τις δράσεις της δημοτικής αρχής κατά την προηγούμενη τετραετία.

Τη Δευτέρα βρέθηκε στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα σημειώνοντας για την επίσκεψη: «Υλοποιήσαμε δράσεις και παρεμβάσεις που βελτίωσαν τις συνθήκες στις γειτονιές της Κυψέλης, της Άνω Κυψέλης και της Νέας Κυψέλης, της πλατείας Αττικής και της πλατείας Αμερικής, την κατάσταση των πεζοδρομίων, του οδικού δικτύου σε μεγάλο εύρος και των υποδομών των κοινοχρήστων χώρων. Σχεδιάζουμε και δρομολογούμε, τις προϋποθέσεις να αναδείξουμε τους κοινόχρηστους χώρους των γειτονιών, να αυξήσουμε το πράσινο, να διευκολύνουμε την κινητικότητα και την προσβασιμότητα σε μια από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Αθήνας».