Σα. Απρ 27th, 2024

Με δυναμική στον συνδυασμό του Μπακογιάννη η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου – Ποια είναι η δραστήρια υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Με ιδιαίτερη δυναμική κινείται στον δήμο Αθηναίων η παιδίατρος Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου, η οποία θα δώσει τη μάχη του σταυρού στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η σύζυγος του υπουργού Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, από το 2019 είναι πρόεδρος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας και στις προσεχείς κάλπες διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της πρωτεύουσας.

Ποια είναι η Δανάη Βορίδη-Μιχελάκου

Η Δανάη Βορίδη- Μιχελάκου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει στο κέντρο της Αθήνας. Σπούδασε Ιατρική και έλαβε την ειδικότητα της Παιδιάτρου. Εργάστηκε σε γνωστή παιδιατρική κλινική και κεντρικό μαιευτήριο της Αθήνας και σήμερα διατηρεί ιατρείο στην Πλατεία Μαβίλη. Είναι παντρεμένη με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και νυν Υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Χρήστο και τη Λέλα. Από το 2019 είναι Πρόεδρος της 7ης Δημοτικής Κοινότητας, την περιοχή που μένει η ίδια και μεγαλώνουν τα παιδιά της.