Κυ. Απρ 28th, 2024

Επίσκεψη Τζιτζικώστα στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς

Τον Δήμο Παιονίας Κιλκίς επισκέφτηκε ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης “Αλληλεγγύη”, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας συνοδευόμενος από υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξης στο Κιλκίς επισκέφτηκε αρχικά την αγορά του Πολυκάστρου, όπου συνομίλησε με πολίτες, εργαζόμενους και καταστηματάρχες, ενώ στη συνέχεια μετέβη στην Αξιούπολη, όπου επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και συνομίλησε με καταναλωτές, παραγωγούς, εμπόρους, πωλητές και επαγγελματίες.

Αντικείμενο των συζητήσεων ήταν η κρίση ακρίβειας, την οποία βιώνει όλη η ελληνική κοινωνία, οι αυξήσεις στις τιμές των καταναλωτικών αγαθών και η επάρκεια των προϊόντων στις δυο αγορές.

Στη συνέχεια ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε την αγορά της Γουμένισσας και το Κέντρο Υγείας Γουμένισσας, όπου συναντήθηκε με τη διοίκηση και το προσωπικό, όπως και με ασθενείς και συνοδούς τους.

Ο κ. Τζιτζικώστας είχε την ευκαιρία να δει τη λειτουργία του σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, με τον οποίο ενίσχυσε η Περιφέρεια στο Κέντρο Υγείας, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών που παρέχει στους πολίτες της περιοχής και να συνομιλήσει και με το επικουρικό προσωπικό, το οποίο εργάζεται μέσω της στήριξης που παρέχει η Περιφέρεια και στη συγκεκριμένη μονάδα υγείας.

Ο κ. Τζιτζικώστας αναφέρθηκε στο έργο που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στον Δήμο Παιονίας. Ακολούθως ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τις εταιρίες Dobler και EURIMAC S.A., οι οποίες στηρίχθηκαν από πόρους της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συνεισφέρουν σημαντικά στην τοπική κοινωνία, με θέσεις εργασίας και εισόδημα, ενώ είναι πολύ σημαντικός ο ρόλος τους στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια της Κεντρικής Μακεδονίας. Η εταιρία Dobler, που εξειδικεύεται στα κάθετα συστήματα μεταφοράς (ανελκυστήρες, ανταλλακτικά ασανσέρ και μεταλλικές κατασκευές) έχει σήμερα παρουσία σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, αλλά και παγκοσμίως, ενώ η εταιρία EURIMAC S.A. είναι πλέον μια από τις σημαντικότερες εταιρίες καθετοποιημένης παραγωγής ζυμαρικών, στη Βιομηχανική Περιοχή Σταυροχωρίου Κιλκίς.

Τέλος ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε τις Μουριές και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής.