Πε. Μάι 23rd, 2024

Ο Μάκης Μελάς υποψήφιος για τον δήμο Λευκάδας

Την υποψηφιότητα του για τον δήμο Λευκάδας ανακοίνωσε με συνέντευξη του o π. δήμαρχος Απολλωνίων Μάκης Μελάς, όπως προανήγγειλε σε συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο ΙΟΝΙΟΝ ΣΤΑΡ στη Λευκάδα. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές για Δήμαρχος με ανεξάρτητο συνδυασμό και απάντησε σε ερωτήσεις.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του, και σύμφωνα με το aromalefkadas.gr, προέκυψαν τα εξής:

– Ξεκινήσαμε να δραστηριοποιούμαστε μετά τον σεισμό, βλέποντας όλο αυτό που γινόταν, όταν δεν είχαμε νερό να πλυθούμε και δεν ήθελαν να μας ανοίξουν το δρόμο στο Γιαλό.

– Κατέθεσα αίτηση στη ΝΔ για να είμαι υποψήφιος. Η οποία μαζί με άλλες δυο προωθήθηκε στην Αθήνα. Από την στιγμή όμως που δεν θα δοθεί επίσημα χρίσμα, όπως δήλωσε ο αρχηγός της ΝΔ, δεν είχε έννοια να παραβρεθώ στην Αθήνα.

– Ανήκω στον ευρύτερο χώρο της δεξιάς. Είμαι μέλος της ΝΔ , ποτέ δεν διαγράφτηκα.
– Δεν υπάρχει κανένα νομικό κώλυμα για την υποψηφιότητά μου.

– Ζω στη Λευκάδα όπου και δραστηριοποιούμαι. Κάποιοι από αυτούς που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο βρίσκονται στην αίθουσα. Όταν ολοκληρωθεί το ψηφοδέλτιο θα το ανακοινώσουμε.

-Θα ασχοληθούμε μόνο με την αυτοδιοίκηση δεν μπαίνουμε στην πολιτική. Δεν πάμε σε αντιπαράθεση Δήμου και Περιφέρειας.

-Ο σημερινός δήμαρχος απέτυχε στη διαχείριση της καθημερινότητας.

-Μεγάλα προβλήματα της Λευκάδας είναι το νερό, τα σκουπίδια, και ο βιολογικός.

– Προτεραιότητά μας θα είναι η καθαριότητα, η ύδρευση, οι χώροι στάθμευσης και οι παραλίες.

-Είμαστε υπέρ της υποθαλάσσιας ζεύξης του νησιού.

-Το Νοσοκομείο ξεκίνησε μαζί με το δίαυλο και ακόμα σέρνεται. Θα πάρει και άλλη παράταση. Δεν πρόκειται να λειτουργήσει μέχρι να πάμε σε εκλογές.

– Έκανα πρόταση στη ΝΔ να κατεβάσουν κοινό υποψήφιο.

-Ο κ. Σολδάτος δεν έκανε αίτηση για να είναι υποψήφιος. Διαρρέει ότι θα είναι υποψήφιος. Δεν έχει καμία σχέση με την αυτοδιοίκηση. Ούτε έχει υπάρξει δημοτικός σύμβουλος. Στα 4 χρόνια που πέρασαν, όταν η Λευκάδα γκρεμίστηκε από το σεισμό και όταν κάηκε το ιστορικό Κέντρο της πόλης δεν είχε καμία παρουσία. Όταν ετοίμαζαν να πάνε τα σκουπίδια στην Εγκλουβή ποιοι ήταν στο δημοτικό συμβούλιο; Όταν ο κ. Δρκονταειδής ξέχασε τον δρόμο της Λαγκάδας στους υπό κατασκευή δρόμους, που ήταν ο κ. Σολδάτος;

– Έχω κάνει συζητήσεις με τον Κώστα Γληγόρη και τον Μπάμπη Καλό για συνεργασία. Σε κάποια θέματα συμφωνούμε σε μεγάλο ποσοστό.