Σα. Απρ 27th, 2024

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ο Ισίδωρος Μάδης παρουσίασε τους 106 υποψηφίους του για τον δήμο Παιανίας

Τον συνδυασμό της νίκης για μια νέα θητεία στον Δήμο Παιανίας παρουσίασε ο Δήμαρχος Ισίδωρος Μάδης. Στο κατάμεστο μουσείο Βορρέ όπου συνέρευσαν 1200 και πλέον πολίτες, ο Ισίδωρος Μάδης ανακοίνωσε 106 υποψηφίους καλώντας τους δημότες να επιλέξουν τους καταλληλότερους για να συνεχιστεί το έργο της δημοτικής αρχής.

Ο Δήμαρχος Παιανίας με τρεις κινήσεις ματ φαίνεται να κατάφερε όχι μόνο την επανεκλογή του αλλά και από την πρώτη Κυριακή: στέγασε κάτω από τον συνδυασμό του τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς που συμμετείχαν στις εκλογές του 2019, έπεισε συμπολίτες του κοινής αποδοχής και με λαμπρές περγαμηνές να συμμετάσχουν στις εκλογές και κατάφερε τη μεγάλη διεύρυνση έχοντας στο πλευρό του υποψηφίους από την αριστερά, τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και φυσικά τη Νέα Δημοκρατία από την οποία και ο ίδιος προέρχεται.

Συνολικά 44 γυναίκες και 63 άνδρες, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Ισίδωρου Μάδη, από 19 ετών μέχρι 70+, διεκδικούν την ψήφο των δημοτών ώστε «το 2029ο Δήμος Παιανίας να είναι ένας δήμος σύγχρονος, με ουσιαστικές υποδομές και κοινωνική δικαιοσύνη. Ενας δήμος της εποχής του που θα σέβεται τους δημότες» όπως ο Δήμαρχος Παιανίας επεσήμανε.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Απογευματινή