Σα. Απρ 27th, 2024

Πειραιάς: Καταλυτική η παρέμβαση της αντιπεριφερειάρχη Σταυρούλας Αντωνάκου για τον ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα

Εξαιρετικά σημαντική για το θέμα του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα του Πειραιά ήταν η παρέμβαση της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Σταυρούλας Αντωνάκου.

Αντίστοιχες παρεμβάσεις για το φλέγον ζήτημα έκανε και η δημοτική αρχή της πόλης, όπως και τοπικοί φορείς της περιοχής.

Από την πρώτη ημέρα που ανέκυψε το θέμα, η Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά στην περιφερειακή ενότητα Πειραιώς, έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κατά της λειτουργίας της δομής στην περιοχή.

Θυμίζουμε ότι η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει πει ότι: «Οι τοπικές κοινωνίες και οι νόμιμα εκλεγμένοι εκπρόσωποι τους, Δήμοι-Δήμαρχοι, πρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο και κυρίως την έγκαιρη ενημέρωση!

Η απόφαση για την λειτουργία παραρτήματος του ΟΚΑΝΑ εντός του οικιστικού ιστού αλλά και πλησίον σχολείου, μας βρίσκει όλους αντίθετους!».

Στην πρόσφατη συγκέντρωση των κατοίκων στην Αιτωλικού, η Σταυρούλα Αντωνάκου ήταν εκεί και τοποθετήθηκε δημοσίως για το θέμα, υπέρ των κατοίκων, στο πλευρό της δημοτικής Αρχής και των φορέων της πόλης που παλεύουν για τη σφράγιση και για να δοθεί οριστική λύση.