Featured

Συνάντηση Βασίλη Θώδα – Θεόδωρου Λιβάνιου για τα προβλήματα του Δήμου Ζωγράφου

Θέματα χρηματοδότησης, προκειμένου να προχωρήσουν τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, καθώς και διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών, όσο και υποδομών και της καθημερινότητας των πολιτών, τέθηκαν κατά την συνάντηση του δημάρχου Ζωγράφου με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών.

Συγκεκριμένα, κατά την συνάντηση που είχε ο Βασίλης Θώδας με τον Θοδωρή Λιβάνιο, εστιάστηκαν όλα τα σημαντικά προβλήματα που υπάρχουν στον Δήμο Ζωγράφου και στα οποία η αρωγή του Υπουργείου μπορεί να δώσει λύσεις.

Λιβάνιος και Θώδας συμφώνησαν να έχουν στενή συνεργασία προς όφελος του Δήμου Ζωγράφου, αλλά και της στήριξης του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο δήμαρχος Ζωγράφου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό που με δέχθηκε στο γραφείο του και είχαμε μία συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Ο κ. Λιβάνιος γνωρίζει εξαιρετικά όλα τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι διατεθειμένος να δώσει λύσεις, συνδράμοντας στο έργο μας στο Δήμο Ζωγράφου, τόσο στα θεσμικά όσο και στα οικονομικά ζητήματα που του εθεσα».

Τελευταία άρθρα

Κατερίνη: Σε λειτουργία το αναβαθμισμένο δημοτικό πάρκινγκ στην Παραλία

Στοχεύει στην ουσιαστική μείωση του κυκλοφοριακού φόρτου και την εξυπηρέτηση ντόπιων και επισκεπτών.

1 ώρα ago

Σπάρτη: Νέο πρόσωπο για τα σχολεία Αγίου Ιωάννη

Αλλάζει ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ιωάννη Σπάρτης.

1 ώρα ago

Σπέτσες: 2 εκ. ευρώ για αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία του Ιανουαρίου

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

1 ώρα ago

Συνάντηση Τοψίδη με το κλιμάκιο του ΟΟΣΑ για το Δημογραφικό

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη στο επίκεντρο του εθνικού σχεδιασμού.

2 ώρες ago

Σαμοθράκη: Αναβαθμίζεται το ελικοδρόμιο του νησιού

Υπογράφηκε η σύμβαση για τη συντήρηση και τον επανεξοπλισμό του ελικοδρομίου Σαμοθράκης.

2 ώρες ago

Τα Μέγαρα «ανεβαίνουν στο ποδήλατο»

Κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέσιμα για όλους.

2 ώρες ago