Τε. Σεπ 27th, 2023

Τζιούμης: «Ποσό – ρεκόρ τα έργα 40.000.000 € για τον Δήμο Τρίπολης»

Στο κεντρικό δελτίο του Best tv φιλοξενήθηκε την Τρίτη (5/9/2023) ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης.

Αρχικά, ξεκίνησε λέγοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για τον ίδιο η συμμετοχή των 336 υποψηφίων με τον συνδυασμό του, ο οποίος υπογράμμισε ότι είναι ανεξάρτητος και πολυσυλλεκτικός ήδη από το 2014. Το γεγονός ότι σε στηρίζει θέτοντας υποψηφιότητα μαζί σου το 70% και άνω των Προέδρων των χωριών μας, μου προσθέτει μια ακόμα ικανοποίηση, διότι είδαν ότι παράχθηκε έργο σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας».

Συνεχίζοντας επισήμανε ότι:«Ως υποψήφιος Δήμαρχος δεν θα συμπεριλάμβανα ποτέ στο ψηφοδέλτιό μου κάποιον που δεν είναι από το χωριό, διότι θεωρώ ότι δεν γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου και η υποψηφιότητά του αποτελεί προσβολή για τους ανθρώπους του ως προς την ορθή εκπροσώπησή τους στα κοινά».
Όσο για τον απολογισμό, σημείωσε ότι «μπορεί να κάναμε και λάθη, αλλά προσπαθήσαμε. Τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά. Τα έργα τα βλέπει ο δημότης. Όλα τα έργα που είχε εντάξει η προηγούμενη δημοτική αρχή τα προχωρήσαμε. Συνολικά έχουμε εντάξει έργα 40.000.00 ευρώ, ένα ποσό – ρεκόρ για τον Δήμο Τρίπολης».

Στη συνέχεια έκανε μια ενδεικτική αναφορά σε ορισμένα έργα όπως: ο δρόμος προς το Πανεπιστήμιο, η επέκταση του Συνοικισμού Κολοκοτρώνη, το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Τρίπολης, η Βίλα Τουρκοβασίλη και η ανακατασκευή του παλαιού Δημαρχείου.

Ειδικά αναφέρθηκε στην ένταξη του Δήμου Τρίπολης στο Σχέδιο Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, που αποτελεί μια σημαντική επίτευξη της τετραετίας του στον Δήμο Τρίπολης, διότι μέσω του ΣΔΑΜ έρχονται νέες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας.