Δε. Απρ 29th, 2024

Εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος Πύλου ο Δημήτρης Καφαντάρης

Την εκ νέου υποψηφιότητα του για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος ανακοίνωσε με δήλωση του, ο πρ. Δήμαρχος και Γενίκος Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης ο όποιος ήδη έχει συγκροτήσει το 80% του ψηφοδελτίου του (δημοτικό συμβούλιο και τοπικά συμβούλια).

Αναλυτικά αναφέρει:

Αγαπητοί Συμπολίτες του Δήμου Πύλου-Νέστορος

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι

Με επίγνωση της ευθύνης και μεγάλου σεβασμού προς όλους εσάς, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι θα είμαι υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου Πύλου-Νέστορος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, στις 8 Οκτωβρίου,με την Δημοτική Παράταξη “Δύναμη ελπίδας και Δημιουργίας για τον Πολίτη”.

Επέλεξα να δώσω εκ νέου το “παρών” στη μάχη για την αναβάθμιση του τόπου μας, μετά από μία περίοδο αδράνειας, στασιμότητας και τέλματος που όλοι βιώνουμε καθημερινά, από την τωρινή η Δημοτική Αρχή.
Επικεφαλής ενός ανανεωμένου, πολυσυλλεκτικού και υπερκομματικού Ψηφοδελτίου, με θέληση, συναίσθηση, φρέσκες ιδέες και συνεργασία, για να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα, που βρισκόμαστε αντιμέτωποι καθημερινά.

Η ενεργή παρουσία σας αλλά και η συμμετοχή σας στα κέντρα λήψης αποφάσεων, είναι επιβεβλημένη και αναγκαία για να ανεβάσουμε το δήμο μας ακόμη πιο ψηλά.
Ξεκινάμε σήμερα, την προσπάθεια και τον αγώνα μας,για έναν καλύτερο Δήμο και
σας θέλουμε όλους, Μαζί μας!