slider

Μητσοτάκης για Πατούλη και Νίκα: Ευχαριστώ τους Περιφερειάρχες που δεν στηρίξαμε, το αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην παρουσίαση της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, είπε ότι η υποψηφιότητα του εξυπηρετεί το αναπτυξιακό όραμα της Νέας Δημοκρατίας για το Βόρειο Αιγαίο.

Θέλουμε τα νησιά να γινουν πόλοι ανάπτυξης και να αναπτυχθούν συγκεκριμένες πολιτικές με την αξιοποίηση των απαραίτητων πόρων. H υποψηφιότητα του Αλκιβιάδη Στεφανή είναι η σωστή επιλογή για το Βόρειο Αιγαίο είπε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνώση και τη διοικητική του εμπειρία και όπως σημείωσε στην περίπτωσή του έχει δυο ακόμα σημαντικά πλεονεκτήματα: Την ιδιαίτερη ενασχόλησή του με τα προβλήματα του βορείου Αιγαίου, την φύλαξη των συνόρων και το μεταναστευτικό αλλά και την έφεσή του στην ομαδική δουλειά. «Δεν δίστασε να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή του ανατέθηκε με απόλυτη ευπρέπεια και διακριτικότητα. Αυτά» είπε «είναι χαρακτηριστικά για όποιον διεκδικεί ένα τέτοιο αξίωμα».

Θεωρούμε τους περιφερειάρχες φυσικούς συνεργάτες της κυβέρνησης, είπε ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είναι επίσης σημαντικό είπε να έχουμε συνεργάτες που να συμμερίζονται το όραμά μας. Δεν είναι σκοπός μου να αποκομίσω κομματικά οφέλη. Είμαστε μια ισχυρή κυβέρνηση και δεν χρειαζόμαστε επιβεβαίωση της λαϊκής εντολής αλλά χρειαζόμαστε συνεργάτες.

Αναφερόμενος επίσης με έμμεσο τρόπο στην στάση του Γιώργου Πατούλη ο κ. Μητσοτάκης εξήρε την την αξιοπρέπεια με την οποία υποδέχθηκε την κομματική επιλογή. «Ευχαριστώ όσους δεν στηρίξαμε, με αξιοπρέπεια αντιμετώπισαν την επιλογή μας», είπε χαρακτηριστικά ανεφερόμενος στον κ. Πατούλη και τον κ. Σωτήρη Νίκα τον οποίον επίσης δεν στήριξε η ΝΔ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τελευταία άρθρα

Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς στα Καμίνια

Παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων σε κάθε γειτονιά πραγματοποιεί ο δήμος Πειραιά, συνεργεία…

5 λεπτά ago

Στο ΥΠ.ΕΝ ο Αχιλλέας Μπέος

Έναρξη υλοποίησης του προγράμματος για τις ενεργειακές κοινότητες.

21 λεπτά ago

Iωάννινα: Στρατηγική συνεργασία για πιο βιώσιμη και ανθρώπινη πόλη

Πρώτο βήμα αυτής της συνεργασίας αποτελεί η ανάπλαση του Πάρκου στο Άλσος.

21 λεπτά ago

Ενισχύεται η προστασία του θαλάσσιου & νησιωτικού χώρου του Ν. Αιγαίου

Εγκρίθηκαν οι Ειδικές Περιβαλλοντικές Μελέτες 8Α και 8Β για τις περιοχές του Δικτύου Natura 2000…

22 λεπτά ago

Λήμνος: Θωρακίζεται το παραλιακό μέτωπο της Μύρινας

Εγκρίθηκε η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Έργου Ακτομηχανικής Προστασίας.

15 ώρες ago

Καμίνια: Πλήρης ανακατασκευή παιδικής χαράς από τον Δήμο Πειραιά

Συνεχίζεται η αναβάθμιση των γειτονιών και η δημιουργία ασφαλών και σύγχρονων χώρων για τα παιδιά.

15 ώρες ago