Τρ. Σεπ 26th, 2023

Συνάντηση Κράτσα – Μητσοτάκη: Ξανά, υποψήφια Περιφερειάρχης, με την στήριξη του πρωθυπουργού

«Εξέφρασα στον Πρωθυπουργό την απόλυτη δέσμευση μου για την ολοκλήρωση του έργου μου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και παραμένω αμετακίνητη στους στόχους μου» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Μπορεί, τις τελευταίες ημέρες, να ήταν έντονη η φημολογία, πως προτάθηκε στη Ρόδη Κράτσα να μετακομίσει σε κρίσιμο πόστο στην Ευρώπη και να μην μπει εκ νέου στην κούρσα διεκδίκησης της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ωστόσο, εντέλει, αυτό το σενάριο δεν θα ισχύσει.

Με γραπτή της δήλωση, η Περιφερειάρχης Ρόδη Κράτσα γνωστοποίησε, μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι θα είναι ξανά υποψήφια στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Ειδικότερα, η κ. Κράτσα αναφέρει: «Για την πρόοδο του προγράμματός μας στα Ιόνια Νησιά, την εντυπωσιακή απορρόφηση των πόρων αλλά και για άμεσα αιτήματα προς την Κυβέρνηση συζήτησα σήμερα με τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, πριν την αναχώρησή του για την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βιλιαν.

Ο Πρωθυπουργός εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του και την στήριξή του στις προσπάθειές μας.

Κατά την συνάντησή μας συζητήσαμε και για την μάχη των περιφερειακών εκλογών του Οκτωβρίου.

Εξέφρασα στον Πρωθυπουργό την απόλυτη δέσμευση μου για την ολοκλήρωση του έργου μου στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και παραμένω αμετακίνητη στους στόχους μου.

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι αυτή την φορά η νίκη της Ρόδης Κράτσα θα είναι μεγαλύτερη από αυτή του 2019, όπως το έχει ήδη προαναγγείλει στην Κέρκυρα (19/04/2023).

Στον αγώνα αυτό, η μεγαλύτερη δύναμή μου είναι η στήριξη των συμπολιτών μου».