Πα. Απρ 26th, 2024

Υποψήφιος δήμαρχος Ευόσμου – Κορδελιού ο Ιωάννης Γιαννακόπουλος

Την απόφασή του να διεκδικήσει το δήμο Κορδελιού – Ευόσμου ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο π. αντιδήμαρχος Ιωάννης Γιαννακόπουλος. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Ευόσμου, ο υποψήφιος δήμαρχος απηύθυνε κάλεσμα συνεργασίας και ενότητας, τονίζοντας ότι ο συνδυασμός του «Κοινωνία Ευθύνης» είναι υπερκομματικός και ανεξάρτητος.

Ο κ. Γιαννακόπουλος στην ομιλία του ανέφερε ότι: «ερχόμαστε να ενώσουμε το Κορδελιό και τον Εύοσμο, και γι’ αυτό σας θέλουμε όλους μαζί. Προέρχομαι από το Κορδελιό και τον Εύοσμο και σε αυτούς τους πολίτες δεσμεύομαι ότι θα αγωνιστούμε για να φτιάξουμε έναν νέο δήμο, καθώς σήμερα διοικείται από μία κουρασμένη και φθαρμένη διοίκηση»

Ο κ. Γιαννακόπουλος έχει μακρόχρονη πορεία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος από το 1994 έως το 2014. Σε ερώτηση μάλιστα δημοσιoγράφου του makthes.gr, αναφορικά με την απουσία του από την πολιτική σκηνή ανέφερε: «Θεωρώ ότι ήρθε η ώρα αυτή και γι’ αυτό μακριά από κόμματα και παρατάξεις ερχόμαστε να απευθύνουμε ανοικτό κάλεσμα σε όλους να στηρίξουν τη νέα αυτή ομάδα ο στόχος της είναι η ανάπτυξη και αναβάθμιση του Κορδελιού και του Ευόσμου»