Δε. Απρ 15th, 2024

Δυναμική παρουσία του Σούλη Καζαντζίδη στον δήμο Κιλκίς

Σε έντονους εκλογικούς ρυθμούς κινείται ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Σούλης Καζαντζίδης, στην πορεία προς την «μάχη» της κάλπης των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο κ. Καζαντζίδης, ο οποίος από νωρίς δήλωσε την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο Κιλκίς, εργάζεται αδιάκοπα πάνω στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου του, με βασικό στόχο να τα στελεχώσει με αξιόλογα πρόσωπα με έρισμα στην τοπική κοινωνία.

Όπως είχε δηλώσει ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του στόχος του εγχειρήματός του είναι να γίνουν μεγάλες αλλάγές που θα επιφέρουν την ανάπτυξη και ανάδειξη του δήμου Κιλκίς: «Για να γίνουν οι μεγάλες αλλαγές που τόσο χρειαζόμαστε, για να επιτευχθούν τα κομβικά άλματα που τόσο έχουμε ανάγκη, πρέπει πρώτα να χτίσουμε ξανά τους θεμέλιους λίθους της ύπαρξής μας. Να περπατήσουμε ξανά τους δρόμους που μας μεγάλωσαν. Να δούμε το μέλλον μας μέσα από το μέλλον της πόλης και των χωριών της, εκεί που αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας, να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε»

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Το Κιλκίς δεν ειναι απλώς η πόλη που γεννήθηκα και που ζω. Δεν ειναι απλώς η πόλη που επέλεξα να μεγαλώσουν τα παιδιά μου. Δεν ειναι μόνο η πόλη που επέλεξα να ασκήσω το λειτούργημα του Δασκάλου, με πλήρη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης. Το Κιλκίς μαζί με τα χωριά του ειναι Μοίρα. Είναι Ιστορία. Είναι Αναμνήσεις. Είναι Προοπτική. Είναι το Αύριο. Και αυτό το Αύριο θέλω να δημιουργήσουμε όλοι μαζί. Οι άνθρωποι αυτής της Πόλης, οι άνθρωποι των χωριών μας.

Με αυτές τις σκέψεις έχω την τιμή να ανακοινώσω σε όλες και όλους που κάνουν αυτή την πόλη, αυτήν την περιοχή ο,τι είναι, αλλά κι αυτό που μπορεί να γίνει στο μέλλον, ότι θα διεκδικήσω το αξίωμα του Δημάρχου στις επερχόμενες εκλογές.

Σε αυτό το δρόμο σας καλώ όλες και όλους να περπατήσουμε μαζί.

Κιλκίς. Μαζί Μπορούμε!”