Τον δημοτικό σύμβουλο Ιωάννη Χαρίτο διέγραψε από την παράταξη «Η Σύρος που αξίζουµε», ο επικεφαλής του συνδυασμού και δήμαρχος Γιώργος Μαραγκός.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι λόγοι της διαγραφής του κ. Χαρίτου αφορούν «πρακτικές και συμπεριφορές που εκθέτουν και βλάπτουν την κοινωνική υπηρεσία του δήμου και τη δημοτική αρχή». Να σημειωθεί ότι η απόφαση διαγραφής ήταν ομόφωνη.
Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:
Με οµόφωνη απόφαση των Δηµοτικών Συµβούλων – µελών της πλειοψηφούσας δηµοτικής παράταξης «Η Σύρος που αξίζουµε», και βάσει της παρ. 5 του άρθρου 66 του Ν. 3852/2010, καθώς και της παρ. 5 του άρθρου 94 του Ν. 3463/2006, ανακοινώνεται η διαγραφή του δηµοτικού συµβούλου κ. Ιωάννη Χαρίτου, από την θέση του µέλους της παράταξης, για λόγους υιοθέτησης στάσεων, πρακτικών και συµπεριφορών, οι οποίες εκθέτουν και βλάπτουν τόσο την νευραλγική Κοινωνική Υπηρεσία του Δήµου µας, όσο και την Δηµοτική Αρχή.
Πρόσκληση 9 εκατ. ευρώ και έγκριση της Προγραμματικής Σύμβασης
Μέγαρα, 19 & 20 Οκτωβρίου 2026
Η Θεσσαλονίκη δίνει χώρο, φωνή και πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα γενιά.
Η παράταση κρίνεται απαραίτητη για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ελέγχων και την καταγραφή των ζημιών…
Η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας μας είναι υπόθεση όλων.