Featured

Συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Χανίων

Από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων γνωστοποιείται ότι από τη Δευτέρα 19/6, εργασίες θα πραγματοποιηθούν στην οδό Ζυμβρακάκηδων, στο τμήμα από τη συμβολή της με τη Μάρκου Μπότσαρη έως τη συμβολή με την Εφέδρων Πολεμιστών, όπως φαίνεται στο σχεδιάγραμμα.

Η διάρκεια των εργασιών, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου “Επισκευές – συντηρήσεις υποδομών Δήμου Χανίων”, αναμένεται να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό, για να προκληθεί η λιγότερη δυνατή όχληση.

Οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση από το σημείο των εργασιών και να τηρούν τις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Τελευταία άρθρα

Έργο ορόσημο το Αθλητικό Κέντρο Θιναλίων στη Β. Κέρκυρα

Υλοποιείται χάρη στη στενή συνεργασία του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

32 λεπτά ago

A. Καρδαμπίκης: “Η μετακινούμενη κτηνοτροφία πρέπει να μείνει ζωντανή”

Τη στήριξη της πολιτείας στους μετακινούμενους κτηνοτρόφους ζητά ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης.

47 λεπτά ago

Συνάντηση του Δημάρχου Πόρου με την Υπουργό Τουρισμού

Στο επίκεντρο η αναβάθμιση του Τουριστικού Λιμένα.

1 ώρα ago

Τέθηκαν σε λειτουργία οι ανελκυστήρες της πεζογέφυρας στην Ποσειδώνος

Η πεζογέφυρα μπορεί επιτέλους να εξυπηρετεί πλήρως τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε: την ασφαλή…

1 ώρα ago

Πειραιάς: Το καλοκαίρι ανθίζει στον Τινάνειο Κήπο

Μια νέα πρωτοβουλία συμμετοχής και δημιουργίας στον δημόσιο χώρο.

2 ώρες ago

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία ο κυκλικός κόμβος Αβδήρων

Ενισχύεται η οδική ασφάλεια στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης.

2 ώρες ago