Featured

Κλιμάκιο της ΝΔ στην Καλαμάτα – Επισκέφθηκε τους διασωθέντες

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος Παύλο Μαρινάκη, την υποψήφια Βουλευτή Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών Σοφία Βούλτεψη, τον συντονιστή Διαγραμματειακού ΝΔ Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, τη γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού Πίστη Κρυσταλλίδου, τους υποψήφιους βουλευτές Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη, Περικλή Μαντά, Μαρία Ελένη Γυφτέα, Παναγιώτα Κουμάντου και Παναγιώτα Νίκα, καθώς και τον πρόεδρο ΔΕΕΠ Μεσσηνίας Γιάννη Δούζη, βρέθηκε την Τετάρτη στην Καλαμάτα.

Το κλιμάκιο επισκέφτηκε το νοσοκομείο της περιοχής, όπου νοσηλεύονται οι διασωθέντες και ενημερώθηκε για την κατάστασή τους ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε διασωθέντες που διαμένουν προσωρινά στο λιμάνι της Καλαμάτας. Εκεί, τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του ΟΠΚΕ, του ΕΚΑΒ, καθώς και τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τους οποίους και ευχαρίστησαν για το έργο και την προσφορά τους.

Τέλος, τα μέλη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας επισκέφτηκαν το Λιμεναρχείο Καλαμάτας, όπου ο διευθυντής του Κλάδου Ασφάλειας και Αστυνόμευσης, υποναύαρχος Λ.Σ. Τρύφωνας Κοντιζάς είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει εκτενώς για το τραγικό περιστατικό και τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γυναικών και των ανδρών του Λιμενικού Σώματος.

Share

Τελευταία άρθρα

Ένα νέο στολίδι για την Άνω Γλυφάδα

Μία εγκαταλελειμμένη αλάνα σε ένα σύγχρονο στολίδι για την πόλη, μετέτρεψε ο δήμος Γλυφάδας έναν…

54 δευτερόλεπτα ago

Βάρος στην άμυνα της ΕΕ μέσω των προγραμμάτων πολιτικής συνοχής

Σημαντικό ορόσημο στην εφαρμογή των προγραμμάτων πολιτικής συνοχής για την περίοδο 2021-2027 αποτελεί η ενδιάμεση…

2 λεπτά ago

Λειτουργεί η Γραμμή ΟΑΣΑ 510 Κηφισιά – Σκάλα Ωρωπού

Από σήμερα ξεκίνησε τα δρομολόγιά της η νέα λεωφορειακή γραμμή του ΟΑΣΑ 510 «Ζηρίνειο –…

3 λεπτά ago

Παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού μέσω drone στην Πάτρα

Εφαρμογή και στην υγεία και συγκεκριμένα στη διανομή φαρμακευτικού υλικού έχει πλέον η σύγχρονη τεχνολογία,…

5 λεπτά ago

Μεγάλη συμμετοχή στην «Ημέρα Ποδηλάτου» του Πειραιά

Από παιδιά με τα ποδήλατά τους γέμισε η πλατεία Κοραή στο κέντρο του Πειραιά, που…

20 ώρες ago

Συμπαραστάτης στο έργο του 4amea η Νίκαια

Την εκδήλωση του 4amea – Πανελλαδικού Υποστηρικτικού και Κοινωνικού Δικτύου AμεΑ, η οποία πραγματοποιήθηκε στην…

20 ώρες ago