Πα. Απρ 26th, 2024

«Γαλάζια» στήριξη στον Παναγιώτη Μανούρη για τον δήμο Νέας Ιωνίας

Την υποψηφιότητα του διευθύνοντα συμβούλου του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης , Παναγιώτη Μανούρη, στηρίζει η ΔΗΜΤΟ Νέας Ιωνίας της ΝΔ, για τον δήμο Νέας Ιωνίας.

Ο κ. Μανούρης είναι επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», με την οποία διεκδικεί τον δήμο Νέας Ιωνίας, ενώ εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος από το 2002 και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Μηχανολογικού.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΔΗΜΤΟ Νέας Ιωνίας:

Η Νέα Δημοκρατία έχει πρώτο μέλημα στις επικείμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές ακούγοντας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των τοπικών κοινωνιών να στηρίξει υποψηφιότητες που έχουν ατζέντα επίλυσης των τοπικών θεμάτων και της καθημερινότητας των πολιτών. Σε επίπεδο Δήμου Νέας Ιωνίας στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Παναγιώτη Μανούρη ακριβώς επειδή κινείται στη λογική που έχει ανάγκη η πόλη και περιγράφονται λεπτομερώς στο πρόγραμμα της παράταξης του τα σχέδια του για την ανάπτυξη της περιοχής, καινοτομίες και πολλές άλλες βέλτιστες πρακτικές για ένα καλύτερο τοπικό και κοινωνικό κράτος. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει την προσπάθεια του μετά από ομόφωνη απόφαση της επιτροπής Αυτοδιοίκησης.

Καλή επιτυχία !

Η απόφαση αυτή του κόμματός μας έχει τη σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Νέας Ιωνίας, κου Χατζηαγγελή Συμεών αλλά και όλου του Δ.Σ. αυτής.

 

Για το Δ.Σ.

 

Ο Πρόεδρος                    Χατζηαγγελής Συμεών (Σίμος)

Η Αντιπρόεδρος             Δρούτσα Κυριακή (Κάκια)

Ο Γραμματέας                Σεβαστός Ερμόλαος (Ερμής)

Η Ταμίας                         Περιβολά Μαρίνα

Τα μέλη                           Βλαχαντώνη Φρειδερίκη (Έρρικα), Αδαλόγλου Σοφία,

Κουφόπουλος Ιωάννης, Κούρου Δήμητρα