Εντυπωσιάζουν στην Αλόννησο οι υποβρύχιες φωτογραφήσεις γάμου στο πλαίσιο των γαμήλιων τελετών που διοργανώνει ο Δήμος στον βυθό του νησιού.
«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης. Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.
«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», δήλωσε ο κ. Βαφίνης. Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο “άλμπουμ” υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν.
Το Attica Roots Festival, ο μεγάλος πολιτιστικός θεσμός της Περιφέρειας Αττικής, συνεχίζει τις καλοκαιρινές του…
Σε προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση θα υποβληθεί το προσεχές διάστημα η Δήμαρχος Πεντέλης, Νατάσσα Κοσμοπούλου, όπως…
Το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα από τις 5 έως τις…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Αθηναίων ζήτησε την άμεση λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την ασφάλεια…
Σε εξέλιξη εκτεταμένη ασφαλτόστρωση σε μία από τις κεντρικότερες οδικές αρτηρίες της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας.
Ο δήμος Μετεώρων πραγματοποίησε εκτεταμένη επιχείρηση καθαρισμού γύρω από το Ξενία Καλαμπάκας.