Εντυπωσιάζουν στην Αλόννησο οι υποβρύχιες φωτογραφήσεις γάμου στο πλαίσιο των γαμήλιων τελετών που διοργανώνει ο Δήμος στον βυθό του νησιού.
«Εμπλουτίζουμε το κάλεσμα μας για επίσκεψη στην Αλόννησο με πρωτοβουλίες που φέρνουν τους ταξιδιώτες πιο κοντά στη φύση, σε σημαντικές στιγμές της ζωής τους», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης. Σημειώνεται πως ο πρώτος υποβρύχιος γάμος πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο, ανοίγοντας τον δρόμο σε μια νέα υπηρεσία για την οποία ήδη υπάρχει ζήτηση για προγραμματισμό νέων γάμων στο εξωτικό νησί των Σποράδων το φετινό καλοκαίρι.
«Προκειμένου να δώσουμε το κίνητρο στα νέα ζευγάρια να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης στο βυθό μας, έχουμε συνεννοηθεί με καταδυτικά κέντρα του νησιού ώστε να παρέχονται δωρεάν ο καταδυτικός εξοπλισμός καθώς και τα απαραίτητα μαθήματα εκπαίδευσης στους μελλόνυμφους. Ο υποβρύχιος γάμος είναι μια βιώσιμη μοναδική εμπειρία με μηδαμινά κόστη. Η ανταπόκριση των ζευγαριών είναι ενθαρρυντική και δικαιώνει την προσπάθεια μας για τη δημιουργία μιας νέας γαμήλιας αγοράς», δήλωσε ο κ. Βαφίνης. Συμπληρωματικά με τους υποβρύχιους γάμους ή και ανεξάρτητα από τον τύπο του γάμου, ο προορισμός ενθαρρύνει και τη διεξαγωγή υποβρύχιων γαμήλιων φωτογραφίσεων, καθώς τα αποτελέσματα από το πρώτο “άλμπουμ” υποβρύχιου γάμου ξεχωρίζουν.
Σε παρεμβάσεις που ενισχύουν τις ήπιες μορφές μετακίνησης και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών εστιάζει…
Τα όσα ορίζει η νομοθεσία για υποβάθμιση του περιβάλλοντος εφάρμοσε, χωρίς εκπτώσεις η Περιφέρεια Νοτίου…
Στόχος να είναι έτοιμο τον Σεπτέμβριο.
Σε παρεμβάσεις ουσιαστικής αναβάθμισης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μάνδρας προχώρησε ο Δήμος Μάνδρας – Ειδυλλίας,…
Για δολιοφθορά κάνει λόγο ο δήμαρχος Λέρου, για τη μη λειτουργία του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού και…
Εσπερίδα για την «Βιωσιμότητα και Αειφορία στην Παραγωγή και Μεταποίηση της Επιτραπέζιας Ελιάς και του…